Partytelte i smukke farver

Partytelt UNICO i sandfarvet

Dancover tilbyder et stort udvalg af partytelte til både private fester og professionelle events. Vi leverer partytelte til både familiefesten og til udlejningsselskaber – kort fortalt: vi har det hele, når det drejer sig om partytelte i højeste kvalitet. Har du en følelse af, at alle partytelte er hvide? Så vil vi gerne have lov at gøre dig klogere på dette vigtige område. For hvis du har det sådan, så skyldes det ganske enkelt, at du ikke har set vores smukke UNICO-serie med farverige partytelte. Disse elegante partytelte kan fås i de levende farver rød, grøn og blå – og for de lidt mindre modige: klassiske farver som sort, grå og hvid. Nu har vi desuden lige introduceret en ny elegant farve – sand.

Nyt UNICO partytelt med sandfarvet cover  

Denne innovative og elegante serie af farvestrålende partytelte kan gøre hele forskellen til dit event – uanset anledningen. Vi har netop introduceret en ny farve i vores partyteltserie – et elegant sandfarvet partytelt. Det nye partytelt – og det gælder for alle telte i UNICO-serien – kombinerer vores solide og holdbare stålramme med et let, holdbart polyestercover, som det kendes fra vores populære FleXtents® foldetelte. Det giver partyteltene en forbløffende lethed sammenlignet med de til tider lidt tungere PVC covers på de mere traditionelle (hvide) partytelte på markedet. Desuden har UNICO partyteltene ekstra store buede vinduer, der giver et fantastisk lysindfald og en meget rummelig fornemmelse, når man opholder sig i teltet. Vi vedlægger pyntegardiner til alle vores UNICO partytelte, så du kan gøre dit nye partytelt endnu mere romantisk og elegant.

Mange smukke farver at vælge imellem

Den eneste udfordring med sådan en overflod af smukke farver er at vælge det rigtige partytelt. Måske kan du bedst lide det strålende røde partytelt – eller det blå, grønne eller grå for den sags skyld. Med alle disse farver kan du invitere dine gæster ind i en utraditionel og alligevel meget smuk ramme. Vores UNICO partytelt vil skille sig positivt ud – selv det hvide – på grund af den innovative kombination af det kraftige stålstel og det lette cover. Når du kommer ind i et af disse smukke partytelte, vil du opleve noget virkeligt unikt og enestående på grund af det magiske lys – både i dagslys og om aftenen, hvis du lyser dit partytelt op med vores smukke LED eventbelysning m.m. Uanset om du foretrækker et rødt eller blåt partytelt – eller vælger et klassisk hvidt eller sandfarvet, så vil du få nogle elegante rammer, som dine gæster vil nyde og huske i lang tid.

Personlig rådgivning og service  

Har du spørgsmål om vores nye, smukke UNICO partytelte – eller nogle af de andre produkter på shoppen, kontakt venligst vores partytelt-eksperter hos Dancover. Du finder alle de relevante kontaktinformationer på Dancovershop.com.

Share