Lufttelte fra Dancover – camping på den lette måde

Lufttelte er hurtige at slå op

Dancover tilbyder et stort udvalg af campingtelte i høj kvalitet – blandt andet de innovative og populære lufttelte. Lufttelte er blandt de absolut nemmeste campingtelte at slå op. Glem alt om de velkendte stål- og fiberglasstænger, der enten bliver væk, knækker eller blot er helt umulige at få ind i løbegangene. Med et lufttelt pumper du helt enkelt luftkanalerne op med den medfølgende luftpumpe. På grund af de innovative luftkanaler er dit campingtelt klar på få minutter. De solide, oppustelige luftkanaler, der helt har erstattet de gammeldags stænger, bliver hårde og holder luftteltet stabilt og oprejst. Luftkanalerne har ganske enkelt samme funktion som de stænger, vi kender, og du vil ikke opleve en forskel, når teltet først er slået op. Systemet med luftkanaler gør det utrolig meget hurtigere og lettere at slå teltet op – og så skal du heller ikke slæbe de tunge stænger med på campingferien længere!

Lufttelte fra Dancover er ren innovation og funktionalitet

Vores lufttelte er fra vores eget brand, FlashTents® Air, som bl.a. er det funktionelle og elegante resultat af vores mange år med at udvikle og levere campingtelte. I dag tilbyder Dancover et stort udvalg af både traditionelle campingtelte såvel som de nye og moderne lufttelte. Luftteltene fra FlashTents® Air er blandt de billigste lufttelte i denne kvalitet på markedet i dag. FlashTents® Air campingserien giver dig mulighed for at komme på camping uden at det koster en formue.

Lufttelte fra Dancover giver dig bedst værdi for pengene

Lufttelte fra FlashTents® Air giver dig et smukt og funktionelt campingtelt, som du kan slå op på ingen tid på en campingplads eller midt i naturen et sted. Luffteltet har alle de gode egenskaber, som du bør forvente af et moderne campingtelt, og du kan være sikker på en dejlig campingferie i dette telt. Dancover tilbyder dig det nye lufttelt i to forskellige udgaver, og med et FlashTents® Air lufttelt er du sikker på at få et lufttelt, der lever op til dine forventninger. Brug dit FlashTents® Air lufttelt på campingpladsen, til en enkelt nat ude eller måske til en eller anden festival. Det elegante lufttelt fra Dancover giver dig en masse værdi for pengene og gode egenskaber – og ikke mindst et campingtelt, du kan slå op på få minutter!

Se vores elegante og billige lufttelte her: https://www.dancovershop.com/dk/products/lufttelte.aspx

Share