Professionelt promotion udstyr med stor effekt

Udstyr til promotion og branding

Dancover er stolt over at være sponsor for XTERRA Nordics sportsarrangementer. Når de arrangerer et af deres mange events som Ultraløb, Mountainbikeløb eller triatlon, så kan du se vores store udvalg af professionelt promotion udstyr i publikumsområdet, i Finisher’s Lounge og ude på ruten. Vores professionelle promotion udstyr var også særdeles synligt ved det sidste XTERRA event i Tisvilde Hegn i det smukke Nordsjælland. Selv om vejret viste tænder, så var selve eventen var en stor succes – og vores professionelle promotion udstyr var både med til at skabe stemning og gøre en forskel.

Professionelt promotion udstyr fra Dancover

Skal du brande din virksomhed på messer, markeder, sportsarrangementer elle tilsvarende events med mange tilskuere eller gæster, så kan professionelt promotion udstyr klare opgaven perfekt. Ved at anvende vores promotion udstyr med digital print er du sikker på at blive bemærket af deltagere, gæster og publikum. Et af de mest markante produkter til at gøre reklame og brande din virksomhed er vores unikke og individuelle FleXtents® foldetelte med dit logo, slogan, fotos og grafik trykt på dugen. Du kan også kombinere dit foldetelt med en eller flere af de følgende promotion produkter – oppustelige Chesterfield sofaer eller lænestole, oppustelige bænke, beachflag med logo, pop-up bannere med logo og sammenklappeligt bord/bænkesæt. Hvis eventen omfatter familier med børn, kan du overveje at styrke din branding ved også at opstille en stor og opsigtsvækkende hoppepude med dit logo på. Børnene vil elske en hoppepude!
Professionelt promotion udstyr skaber positiv opmærksomhed  

Du kan også bruge Dancovers promotion udstyr til andet end sportsarrangementer. Når du deltager i messer, markeder, seminarer, produktlanceringer m.m. kan du bruge vores promotion udstyr med stor effekt. Du må heller ikke glemme virksomhedens showroom, hvor det meste af vores event udstyr vil få din virksomhed og jeres produkter til at fremstå endnu bedre. På Dancovershop.com kan du se meget mere om vores store udvalg af professionelt event og promotion udstyr og hvordan du kan få gjort de forskellige produkter personlige og unikke ved hjælp af digital print. Være sikker på at blive set – og husket!

Share