Orangerier til vækst og stemning i haven

Orangeri i en stærk, moderne udgave

Stil og elegance er noget af det, som kendetegner vores smukke orangerier, som vil se fantastiske ud i enhver have. Brug de solide orangerier som den perfekte kombination af drivhus og havepavillon, hvor du kan nyde hjemmedyrket frugt, eksotiske blomster og et imponerende 360⁰ udsyn til haven med mere i al slags vejr. Vores CosyLifeStyle orangerier er fremstillet i en holdbar, rustfri letvægtsramme af aluminium og med stærke polykarbonatvinduer.

Orangerier fra Dancover er nemme at samle

De elegante orangerier fra Dancover i stærke letvægtsmaterialer er en moderne og prisbillig version af de klassiske orangerier. De oprindelige orangerier blev brugt til at dyrke de nye, populære frugter som citroner og appelsiner. Det engelske ord for appelsin (orange) har givet navn til konstruktionen. Vores orangerier er mere beskedne i størrelse, men stemningen er der stadig. Du kan i høj grad nyde lyset, roen, stilheden og det frie udsyn til himlen og haven. I gamle dage blev de fleste orangerier bygget af træ og glas – materialer, som kræver vedligeholdelse og som nemt kan gå i stykker. Et moderne orangeri fra CosyLifeStyle by Dancover giver dig en let, vedligeholdelsesfri bygning med flere fordele: Det er til at betale, og du kan samle det uden at du skal bruge specialværktøj eller være håndværker. Et orangeri fra Dancover er det perfekte gør-det-selv-projekt, som kan samles og opstilles af de fleste, når de blot følger manualen trin for trin.

Orangerier i stærkt og klart polykarbonat

Dancovers orangerier består af polykarbonat og akrylvinduer samlet i en elegant, hvid aluminiumsramme. Den lette og klassiske konstruktion vil tage sig fantastisk ud uanset hvor du sætter den, og den kan passe til både ældre huse og helt moderne bygninger. Med dette elegante orangeri fra CosyLifeStyle får du et fredfyldt helle og et ekstra uderum fyldt med lys og planter, og hvor du har et fantastisk 360° kig til haven. Sætter du orangeriet på eller tæt ved din terrasse, kombinerer du det bedste fra to verdener: orangeriet gør det muligt at nyde haven stort set uanset vejret – og du kan nyde orangeriet med indhold fra terrassen.

Share