Plaider og tæpper til varme og komfort

Imiterede pelstæpper

En blød og lun plaid eller tæppe kan gøre hele forskellen, når man sidder ude på terrassen eller i haven generelt. Når man har en hyndeboks med tæpper har man hele tiden et lunt omslag ved hånden i tilfælde af køligt vejr – både i løbet af dagen men nok især om aftenen. Sørg altid for at have nok tæpper til dine gæster om aftenen, så stemningen ikke falder, selv om temperaturen måske gør. Bemærk også vores plaider i imiteret pels, som vil se fantastiske ud både indenfor i dit hjem og ude på terrassen. Elegance og funktionalitet kombineret på smukkeste vis.

Plaider og tæpper til festen i dit partytelt
Plaider og tæpper fra Dancover er bløde, tykke og varme – og både vores fleecetæpper og plaider i imiteret pels kan vaskes, så du kan bruge dem udendørs på terrassen, tage dem med på stranden, på udflugten, på skovturen og når du holder fest i dit partytelt. Nyder du at være udendørs? Det er skønt med bål om aftenen, måske lidt musik og et varmt tæppe eller plaid, så du ikke kommer til at fryse. Met dejligt lunt tæppe eller plaid kan blive udenfor lige så længe, du har lyst.
Plaider og tæpper til cafeer og restauranter
Plaider og tæpper er også meget populære på cafeer og restauranter. Med et lunt tæppe kan man sidde ude og spise både tidligt og sent på året. Sørg for at have rigeligt med tæpper og plaider til alle dine gæster, så du kan udnytte dine udearealer bedre om aftenen og ud på natten – også når det bliver lidt køligt. Med en ordentlig bunke plaider i imiteret pels eller lune fleecetæpper kan du være sikker på, at dine gæster føler sig velkomne og ikke sidder og fryser.
Share

Recommended Posts