Polytunnel drivhuse og drivhuse i polykarbonat

Drivhuse fra Dancover

Enhver have bør have et drivhus af en eller anden slags, så man har mulighed for at opleve magien ved hjemmedyrkede afgrøder. Med et polytunnel drivhus eller et polykarbonat drivhus kan du glæde dig til alt fra agurker og chilier til smukke blomster. Polykarbonat drivhusene fungerer desuden fint som havepavilloner, hvor du kan sidde og nyde haven i alt slags vejr.

Drivhuse forlænger din havesæson
Dancover tilbyder drivhuse i mange forskellige størrelser alt efter dit behov, plads og lyst. Du kan også vælge mellem forskellige typer af drivhuse – både de klassiske i aluminium med ruder i det stærke polykarbonat og de effektive og økonomiske polytunnel-drivhuse. Polytunnel drivhuse er nemme at samle, så du hurtigt kan komme i gang med at dyrke en lang række forskellige afgrøder. Med et drivhus har du pludselig mulighed for at dyrke en række planter, som måske slet ikke kunne gro i haven, hvis du ikke havde købt et drivhus.
Drivhuse til både private og professionelle
Drivhuse kræver et minimum af vedligeholdelse og kan bruges til både dyrkning af frugt og grønt og som en havepavillon, hvis man ønsker et sted at opholde sig, når vejret måske driller med lidt regn m.m. Dancover har mange forskellige størrelser drivhuse, så der er både til hobbygartneren og den mere professionelle, der har brug for mere plads til sine planter m.m.
Share