Bådtelte sikrer dig den bedste opbevaringsløsning

Opbevaringstelte til både og campingvogne

Vi er stolte af at kunne tilbyde et stort udvalg af stærke og funktionelle opbevaringsløsninger til din båd og andre store ting, som du gerne vil opbevare og beskytte. Blandt en lang række andre opbevaringsløsninger tilbyder vi forskellige bådtelte, som er det bedste sted at opbevare din båd hen over vinteren eller på andre tidspunkter. Vælg mellem store og rummelige telte som vores populære MultiGarage, PRO XL telte eller Titanium bådtelte. Vores store bådtelte er udviklet specielt til at beskytte fritidsfartøjer i kortere eller længere perioder. Et af de geniale egenskaber ved vores bådtelte er, at du har plads til at arbejde på båden, mens den er under opbevaring. De store, solide og rummelige telte kan naturligvis også bruges til at beskytte alt muligt andet mod vind og vejr – f.eks. din campingvogn, mobilehome eller andre store køretøjer m.m.

Bådtelte fra Dancover er solide og holdbare 

Du kan stille vores solide og holdbare bådtelte, som bl.a. vores MultiGarage, PRO XL telte eller Titanium bådtelte præcis hvor du har brug for det – i haven, indkørslen eller på havnen. Bådteltene består af en galvaniseret stålramme med kraftige bolte og møtrikker, og Titanium-teltene tilbyder desuden et unikt, nemt klik-system til at samle stellet. Vi tilbyder bådtelte med PE eller PVC, og begge dele giver dig en holdbar, rummelig konstruktion med en stor port eller dør. Døren er konstrueret, så du både kan lukke bådteltet fuldstændigt af eller mere eller mindre åbne hele gavlen i teltet, når du f.eks. gerne vil arbejde på båden.

Bådpresenninger – den kraftige og fleksible løsning  

Foretrækker du en billigere opbevaringsløsning, tilbyder vi et stort udvalg af forskellige slags bådpresenninger, som kan beskytte din båd og meget andet. Dancover tilbyder markedets måske største udvalg af kvalitetspresenninger i en række forskellige kvaliteter, som kan dække ethvert behov. Har du brug for at overdække din båd, campingvogn eller mobilehome? Vores solide bådpresenninger beskytter din båd og meget andet mod regn, støv, fugleklatter og sne. Vi tilbyder desuden ekstremt kraftige, halvgennemsigtige bådpresenninger, som gør det muligt at arbejde på båden, selv når den er overdækket og beskyttet af presenningen. Du kan også vælge en af vores brandhæmmende presenninger som ekstra sikkerhed.

Bådstativer og bådvogne

Når du bruger en bådpresenning til at dække din båd, anbefaler vi, at du køber et A-bådstativ eller et bådstativ til at stille på dækket. Et bådstativ holder presenningen oppe, så du hele tiden har fri adgang til båden. Med et bådstativ sikrer du både ventilation og god beskyttelse af båden, så længe båden er overdækket. Se alle vores bådtelte, presenninger og bådstativer her: https://www.dancovershop.com/dk/products/baadtelte.aspx

Share