Smukke havekrukker med indbygget lys

Smukke havekrukker med indbygget lys

Vores nye serie af elegante havekrukker vil helt bogstaveligt lyse op i din have eller på terrassen, når dagslyset forsvinder. De elegante havekrukker har indbygget lys, der skaber en fantastisk stemning udenfor i haven eller indenfor hvis du foretrækker det. De smukke havekrukker leveres med en E27 pære eller tilsvarende, og du skal blot tilslutte og du har en meget flot lyskilde i kombination med en eller flere planter, som du selv vælger.

En smuk kombination af lyskilde og havekrukke

Vores nye havekrukker har smukt hvidt lys og er fremragende til at skabe en fantastisk stemning uanset hvor du stiller dem – i haven, på terrassen eller et sted indenfor i huset eller på kontoret. Med en eller flere af disse elegante havekrukker fra Dancover kan du skabe en helt særlig stemning både til hverdag og til særlige lejligheder. Alt efter størrelsen på din havekrukke kan du dyrke alle mulige forskellige slags planter i din krukke. De forskellige havekrukker er ikke blot flotte beholdere, men har drænhuller, så dine planter vil trives og vokse. Foretrækker du at stille dine krukker inde i huset? Husk at sætte en underskål eller tilsvarende under planten, så vandet ikke løber ud!

Dancover tilbyder et stort udvalg af dekorativ belysning

Belysning skaber en enestående følelse og er enormt vigtigt, når man gerne vil skabe en dejlig stemning – både til hverdag og til særlige lejligheder. Dancover tilbyder et stort udvalg af LED belysning eller belysning med energibesparende pærer som blandt andet de nye havekrukker med mere. Vores havekrukker og andre af vores belysningsprodukter vil skabe en utrolig stemning og samtidig spare på strømmen. Det geniale ved LED belysning er, at selv om det er energibesparende, så behøver du ikke gå på kompromis med kvaliteten af lyset – eller styrken eller stemningen. Gå ind på Dancovershop.com og se vores mange LED produkter som bl.a. lyskæder, lyskæder med bomuldskugler, oppustelige eventlys, LED kuber, LED kugler, gulvlamper, julebelysning, reblys og meget andet.

Batteridrevet, genopladeligt eller med ledning

Mange af vores belysningsartikler bruges helt traditionelt med en ledning og stik, mens andre er batteridrevne (eller genopladelige), som gør det muligt at bruge belysningen lige præcis, hvor du vil, uden at behøve tænke over, om der er en stikkontakt i nærheden – eller have forlængerledninger liggende overalt. Denne form for belysning passer perfekt som borddekorationer eller hvis du holder fest i et partytelt eller tilsvarende. En stor del af Dancovers belysning er skabt til brug udendørs – og det gælder naturligvis også for vores nye havekrukker.

Share