Foldegarager til effektiv og elegant opbevaring

Foldegarager til effektiv overdækning

En FlexGaragetm foldegarage fra Dancover er en elegant og effektiv opbevaringsløsning til din bil eller motorcykel. Den innovative og fleksible FlexGaragetm foldegarage er perfekt til både kortere og længere parkering, opbevaring og beskyttelse. Når du parkerer inde i en foldegarage, ved du, at du kommer ud til en ren og tør bil, hver gang du skal bruge den. Du kan både få en Dancover FlexGaragetm foldegarage til din bil og motorcykel.

Foldegarager beskytter dit køretøj hele året rundt

Den kraftige og innovative FlexGaragetm foldegarage beskytter din bil mod støv, regn, hagl, sne, UV-stråler, faldende blade og fugleklatter m.m. Med en foldegarage bliver dit køretøj med andre ord beskyttet hele året rundt. Samtidig beskytter din foldegarage dit køretøj mod de såkaldte Bilka-buler og skrammer, som en bil m.m. nemt får, når man parkerer den på en offentlig parkeringsplads uden ekstra beskyttelse.

Parkér smart med en FlexGaragetm foldegarage

Du kan opstille din elegante foldegarage stort set overalt; på parkeringspladser, ved siden af dit hus, i indkørslen, i gården, ved arbejdet eller de steder, hvor du normalt parkerer. Skal du opbevare en bil eller en motorcykel indendørs? Her vil en foldegarage også fungerer fint som beskyttelse.

Foldegarager til meget andet end biler

De innovative FlexGaragetm foldegarager eller FlexGaragetm Deluxe foldegarager kan også bruges til opbevaring og overdækning af mange andre ting som havemaskiner, cykler, legetøj og sportsudstyr. De transportable garager fra Dancover består af en stærk stålkonstruktion, der yder maksimal styrke og holdbarhed sammen med et holdbart og vandtæt cover. FlexGaragetm foldegarager og FlexGaragetm Deluxe foldegarager er hurtige og nemme at samle og bruge.

Share