Skræddersyede industrihaller fra Dancover

Industrihaller til lager

Til vores mange professionelle kunder over hele Europa er vi stolte af at kunne præsentere vores nye stærke industrihaller udviklet og fremstillet i Europa. Vi kan tilbyde dig mulighed for at få skræddersyet din nye industrihal efter dine specifikationer. Vores basismodel af industrihallen leveres med en stærk ramme i solide og holdbare aluminiumsprofiler med et kraftigt, flammehæmmende cover i 650 g/m² PVC – alternativt med sidevægge i enkeltlags bølgeformede stålplader. En funktionel, stærk og kraftig industrihal velegnet til produktion, lager eller opbevaring.

Industrihaller udviklet og fremstillet i Europa

Vores stærke og holdbare industrihaller er fleksible, økonomisk attraktive alternativer til faste bygninger. Hallerne har en ramme med et gennemtænkt system, som gør det nemt og hurtigt at opstille hallen. Vi tilbyder det bedste indenfor industrihaller udviklet og produceret i Europa med en lang række godkendelser m.m. Hallerne har en stærk, holdbar ramme i aluminium og et kraftigt flammehæmmende 650 g/m² PVC cover. Cover er flammehæmmende efter certifikat EN 13501-1.

Industrihaller fremstillet efter dine ønsker og behov

Vi tilbyder at tilpasse din nye industrihal efter dine ønsker med forskellige covers og andre vigtige træk – gå ind på Dancovershop.com eller ring til vores Xperter for yderligere information og pris. Vi tilbyder at skræddersy din nye industrihal med forskellige løsninger som forskellige materialer til sidevæggene og døre, forskellige farver på coveret og sidevægge, uigennemtrængeligt cover, antikondens-materiale, ekstra skydeporte eller almindelige døre samt et eller flere vinduer.

Industrihaller med personlig rådgivning og vejledning

Når man investerer i en stor bygning som en professionel industrihal, opstår der som regel forskellige spørgsmål omkring størrelse, materialer eller muligheder for at tilpasse hallen efter egne ønsker. Vores Xperter sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål og hjælpe dig med at vælge den rigtige industrihal ud fra dine ønsker, behov og specifikationer.

Share