At købe sit partytelt i Tyskland kan sjældent betale sig

Partytelt

Skal man købe sit partytelt i Tyskland? Det har der været en del skriverier om i den senere tid. Kan det overhovedet betale sig at købe sit partytelt i Tyskland? Som regel ikke. Som den største udbyder af partytelte i Europa, har Dancover naturligvis fingeren på pulsen og har kigget nærmere på, om det virkelig kan være en god idé at købe sit partytelt i Tyskland, når man bor i Danmark. Som forhandler af partytelte i både Danmark og Tyskland har Dancover adgang til alle de relevante oplysninger, så vi på en fornuftig måde kan vurdere køb af partytelt i Tyskland. Konklusionen er, at det for danskere kun meget sjældent kan betale sig at købe sit partytelt i Tyskland. Det gælder både i forbindelse med handel på nettet og ved direkte køb.

Der er flere grunde til, at man ikke skal købe sit partytelt i Tyskland

Når man køber et partytelt i Tyskland på nettet, skal man som regel betale for fragten, som naturligvis ikke er helt billig, når partyteltet skal transporteres fra udlandet og hertil. Selv om man kan få en rimelig fragt, så overstiger den i næsten alle tilfælde den evt. mindre besparelse, som man i nogle tilfælde kan opnå på den rene pris ved køb af partytelt i Tyskland. Overvejer man selv at hente sit partytelt i Tyskland, så er det naturligvis en vurdering af udgifter og tidsforbrug, som kan være svært at vurdere. Mange kører jo gerne en tur over grænsen efter øl, sodavand, slik og andre forbrugsvarer, så hvis man vil, så er det da en mulighed. Man skal her huske på, at hvis man vil hente sit partytelt i Tyskland, så skal man se godt efter, hvad teltets samlede vægt er. Ofte kan et almindeligt partytelt veje flere hundrede kilo og fylde temmelig meget i forhold til nogle rammer øl og sodavand. F.eks. vejer et af vores Original partytelte (5×10 m PVC) næsten 150 kilo.

Vigtig at sammenligne kvalitet ved køb af partytelt i Tyskland

Billeder kan være taknemmelige, og derfor er det meget vigtigt, at man tager sig tid til at sammenligne kvaliteten af de forskellige partytelte, når man besøger forskellige hjemmesider og e-shops. Som en stor udbyder kender vi både vores produkter og vores konkurrenters, og ofte minder mange af partyteltene om hinanden, men der kan alligevel være en masse detaljer, som adskiller 2 næsten ens partytelte. Overvejer du at købe partytelt i Tyskland, så vær sikker på, hvad du køber – for det kan som bekendt også være dyrt at købe for billigt. Sammenligner du to partytelte her og i Tyskland, så vær sikker på, at f.eks. coveret og rammen er samme kvalitet mht. gramvægt, tykkelse på stænger og rør samt detaljer som bundramme, lukninger, vinduer m.m.

Service og reservedele ved køb af partytelt i Tyskland

Endnu et godt argument for at købe sit partytelt lokalt er, at du er sikret personlig service og mulighed for at købe reservedele, hvis du skulle miste en del eller to – eller noget bliver ødelagt under festen. Dancover tilbyder personlig service både før, under og efter et køb af partytelt, samt et stort program med reservedele, så du altid kan få dele, så du ikke pludselig står med det meste af et partytelt, som ikke kan bruges.

Share