Pole tent ‘Star’ – vores nye, elegante og organiske partytelt

pole tent Dancover

Dancover kan med stolthed præsentere sit nyeste partytelt – pole tent ‘Star’. Det unikke partytelt består af stærkt, holdbart PVC og har et smukt, organiske design, som passer fantastisk til både private fester og professionelle events. Du kan bruge det alsidige pole tent som en vidunderlig ramme for dit event i form af en åben pavillon, baldakin eller lukket partytelt med sidevægge, hvor du har mulighed for at varme teltet op og skabe en behagelig temperatur til festen. Vores nye pole tent ‘Star’ er en del af Dancovers PRO-serie rettet mod udlejningsselskaber.

Pole tent ‘Star’ i stærkt og holdbart PVC til udlejning  

Dancover er den førende ekspert og leverandør af partytelte, pole tents, pavilloner og andet festudstyr i hele Europa. De elegante og organiske pole tents er en mindre men vigtig del af vores store udvalg af professionelle partytelte i højeste kvalitet rettet mod udlejningsselskaber. Vi tilbyder partytelte i alle størrelser og forskellige materialer, og vores pole tents kan leveres i størrelser fra 36 m2 op til 108 m2. Vi leverer vores nye pole tents med tagdug og sidevægge i 100% stærkt og holdbart PVC.

Hold en fantastisk fest i det rummelige og organiske pole tent

Vores nye pole tent ‘Star’ har et meget rummeligt indre med næsten 5 m op til kip. Dette store, holdbare pole tent har et unikt design helt uden den tunge stålramme, som de fleste traditionelle partytelte har. To høje aluminiumspæle holder tagdugen oppe sammen med en række mindre pæle fordelt rundt om i teltet. Denne konstruktion giver teltet sin helt unikke, organiske form. Det elegante pole tent ‘Star‘ bliver leveret med tagdug og 2 sæt sidevægge – det ene sæt har 3 vægge med vinduer, det andet 3 sidevægge uden vinduer. Ved hjælp af begge sæt af sidevægge kan du lukke dit pole tent helt og skabe et hyggeligt partytelt, hvor dine gæster kan sidde beskyttet mod vind og vejr. Tagdug og sidevægge er lavet af stærkt 560 g/m2 PVC, og pælene er i let aluminium.

Pole tent ‘Star‘ til mange forskellige formål  

Du kan benytte denne imponerende konstruktion til en lang række forskellige formål alt efter, hvordan du vælger at samle teltet. Hvis du kun sætter tagdugen op har du en elegant og anderledes baldakin, som minder lidt om de kendte og populære ’Star’ telte til receptioner, fester og andre events, hvor du skal bruge en solid overdækning til mange mennesker, hvor der også er luft og nem adgang. Vores pole tent ‘Star‘ leveres med sidevægge, så du altid har mulighed for at lukke en eller flere sider af alt efter vejret og anledningen.

Share