Tilskuertelt pop-up til sport og meget andet!

tilskuertelt

Det er med stolthed, at vi nu kan tilbyde et særdeles populært og efterspurgt produkt – det kompakte 1-personers tilskuertelt! Den nye dille er et lille pop-up telt fra Flashtents® til 1 person skabt til alle slags udendørs sportsgrene. Det fleksible og innovative telt er oplagt at bruge som beskyttelse mod vind og vejr til alle former udendørs arrangementer. Du skal ganske enkelt tage dit pop-up telt ud af den medfølgende transporttaske og give slip – så slår teltet sig op helt automatisk og er klar på få sekunder! Uanset, om det regner eller solen skinner – så vil tilskuerteltet beskytte dig mod elementerne, mens du stadig har fuldt udsyn til kampen m.m.

Tilskuertelt fra Flashtents® til de engagerede fodboldforældre m.fl.

Som forældre eller bedsteforældre har du sikkert været med til adskillige udendørs aktiviteter som fodboldkampe, træning og andre udendørs arrangementer med dine børn og børnebørn. Ofte skal tilskuerne stå midt på en græsplæne ude ved sidelinjen uden nogen form for læ. Med et tilskuertelt fra Dancover kan du være godt forberedt – uanset vejret. Hvis det regner kan du sidde godt beskyttet inde i teltet, som med sine to sidevinduer og gennemsigtige dør lader dig følge med i det, der foregår udenfor. Når solen skinner kan du finde skygge inde i tilskuerteltet, hvor du kan bruge de indbyggede gardiner til at skygge for solens stråler. Du lader ganske enkelt døren i teltets fulde højde stå åben, så der ikke bliver for varmt derinde.

Tilskuertelt er nemt at tage med og opbevare     

Tilskuerteltet bliver leveret i en praktisk transporttaske, så det er nemt at tage med sig overalt – til kampe, udendørsarrangementer, koncerter eller på en fotosafari. Vi tilbyder desuden en sammenklappelig stol i letvægtsmaterialer, som passer perfekt til tilskuerteltet. FlashTents® tilskuerteltet er en del af Dancovers store udvalg af pop-up telte og andre innovative produkter til ly og læ. Besøg Dancovershop.com og se alle de innovative løsninger, som bl.a. omfatter det nye tilskuertelt – den helt nye dille til al slags vejr.

Share