Oktoberfest er et brag af en fest!

Borde og bænkesæt

Oktoberfest stammer oprindeligt fra Tyskland, men i dag fejrer mennesker over det meste af kloden den klassiske efterårsfest med øl og sang. Er du en af de mange millioner mennesker, som skal fejre Oktoberfest i år? Har du overvejet at arrangere din egen Oktoberfest? På Dancovershop.com finder du alt det, som du skal bruge for at holde en fantastisk Oktoberfestpartytelte, øltelte, bord/bænke-sæt, engangsservice og meget mere. Du kan vælge fra et stort udvalg af elegante partytelte eller øltelte i god kvalitet, som kan være med til at skabe den helt rigtige stemning til denne klassiske efterårsfest. Dancover er den største leverandør af partytelte i Europa, og vi tilbyder et stort udvalg af partytele, øltelte, og foldetelte til din Oktoberfest – samt de fleste af alle de andre ting, som du skal bruge til festen!

Oktoberfest – partytelte, borde og bænke til din fest

En Oktoberfest kræver et flot partytelt, og vi tilbyder markedets største udvalg. Uanset, om du skal holde en Oktoberfest for nogle få venner eller du vil gå hele vejen holde en kæmpefest, så kan vi levere partyteltet, som kan skabe de perfekte rammer. Du kan få alt fra en meget prisbillig løsning op til vores professionelle partytelte i udlejningskvalitet.

Dancover har det hele til din Oktoberfest – næsten!

Til en Oktoberfest skal der bruges en masse mad og drikke – helst pølser og øl! Du må du finde et andet sted, men resten kan vi levere! Bestil dit partytelt, øltelt, borde og bænke og meget andet, så du kan skabe den rigtige stemning til en dejlig Oktoberfest! Du kan desuden vælge mellem en lang række foldeborde, som er nemme at håndtere og nemme at opbevare, når de ikke skal bruges. Vores sæt med træborde og træbænke er i kraftig kvalitet og kan sagtens tåle, at man spilder øl på dem. Vi har desuden en masse festudstyr i form af varmeapparater, belysning og engangsservice som bl.a. drikkeglas, kopper, tallerkener og bestik. Vores drikkeglas med skumkant er perfekte til at servere iskold fadøl i – ganske enkelt uundværligt til en Oktoberfest! Prost!

Share