Rundbuehaller til professionelle brugere

Rundbuehaller til professionelle

Rundbuehaller fra Dancover er utroligt populære overalt i Europa. De alsidige og let genkendelige telthaller kan opleves i mange forskellige brancher og især inden for industri og landbrug. Rundbuehallerne er ekstra modstandsdygtige mod vind, regn og sne på grund af den buede form. Telthallerne kan bruges til at opbevare det meste som for eksempel køretøjer, materialer, dyr, foder – og det kan også fungere fremragende som overdækket arbejdsplads i forbindelse med en byggeplads eller tilsvarende. Vores rundbuehaller er ganske enkelt den perfekte opbevaringsløsning til en lang række opbevarings- og overdækningsformål.

Rundbuehaller skaber plads til stort set alting

Rundbuehaller kan bruges som opbevaringsplads til stort set alting. Når du skal bruge solid og fleksibel opbevaringsplads i kortere eller længere tid, vil en rundbuehal være et oplagt valg. Du har let adgang på grund af de store porte, som gør det nemt at arbejde i og omkring telthallen. Du kan også bruge en rundbuehal som showroom eller messestand, hvis du for eksempel sælger landbrugsmaskiner, større køretøjer eller pladskrævende materialer.

Rundbuehaller er solide, holdbare og alsidige

Rundbuehaller består af stærke, galvaniserede stålrammer, som er nemme at samle uden brug af specialværktøj. Rammen er ekstremt stabil på grund af den korte afstand mellem buerne. Coveret er lavet af kraftigt 600 g/m2 PVC, som både er 100% vandtæt og UV-modstandsdygtigt. Du kan også vælge et flammehæmmende cover, der giver øget sikkerhed. Alt i alt får du en stærk, stabil og holdbar konstruktion, som i langt de fleste tilfælde er et helt oplagt og økonomisk bedre alternativ til en permanent bygning. Samtidig giver det dig frihed til at flytte din rundbuehal, hvis du har brug for det. Med en af disse alsidige rundbuehaller får du en optimal opbevaringsløsning, uden at du behøver binde dig selv i længere tid end du skal. Som det fremgår, så er der en lang række gode grunde til at vælge en rundbuehal. Vores unikke telthal til opbevaring af stort set alting er blandt vores mest populære opbevaringsløsninger inden for brancher som landbruget, skovbrug, industrien, byggeriet og transportsektoren. Har du spørgsmål om vores rundbuehaller eller til nogle af de mange andre opbevaringsløsninger, som Dancover tilbyder? Kontakt venligst en af vores Xperter via telefon, e-mail eller Chat.

Share