Presenninger er den mest fleksible og økonomiske overdækningsløsning

Presenninger i transparent

Presenninger er den oplagte løsning til mange forskellige slags overdækningsopgaver. Presenninger kan dække stort set alt, som du vil beskytte mod regn, sol og sne. Presenninger til opbevaring og overdækning er helt uundværlige i en lang række forskellige brancher. Du kan se presenninger indenfor byggeri, landbrug og industrien for blot at nogle få eksempler. Professionelle bruger presenninger til mange forskellige slags overdækningsopgaver i forbindelse med deres profession. Private kunder presenninger til at overdække f.eks. brænde og andre materialer, til transport af alt muligt, til byggeprojekter, samt til at overdække havemaskiner, cykler og meget andet.

Presenninger er oplagte at bruge til at beskytte både, campingvogn og andre store ting   

Presenninger findes i forskellige materialer, farver og kvaliteter. En af vores meget populære presenninger er de transparente net-armerede presenninger, som er perfekte til at overdække både med, fordi den gennemsigtige presenning tillader lyset at komme igennem. Det er helt afgørende, når du gerne vil arbejde på båden, mens den står overdækket. Når ens båd, campingvogn eller autocamper står overdækket i kortere eller længere tid, har man som regel behov for at lave noget arbejde på båden m.m. Med en af vores bådrammer får du plads nok under presenningen til at arbejde. Dancover tilbyder et klassisk A-bådstativ og et bådstativ med udhæng, som både vores net-armerede presenninger og andre typer presenninger passer til.

Presenninger fra markedets største udvalg af presenninger

Du kan bruge de kraftige og holdbare presenninger til de fleste overdæknings- og opbevaringsopgaver. Dancover tilbyder markedets største udvalg af presenninger i mange forskellige størrelser, farver, kvaliteter og materialer. Du kan få presenninger lige fra vores letvægts 65 g PE up til vores kraftige 610 g PVC presenninger. Vælg mellem farverne hvid, grå, grøn, blå og de transparente net-armerede presenninger. På Dancovershop.com kan du altid finde netop den presenning, du skal bruge til din overdækningsopgave. Vores presenninger er i høj kvalitet til særdeles konkurrencedygtige priser. Bemærk vores faste Prisgaranti, som sikrer dig den bedste pris hver gang! Dancover presenninger holder dig dækket!

Share