Udstillingsudstyr til alle dine kommende events

Flextents med digitaltryk

Udstillingsudstyr som FleXtents® foldetelte, beachflag, roll-up bannere, displays, pop-up banners med mere kan gøre en enorm forskel, når du deltager i begivenheder som messer, produktlanceringer eller tilsvarende events. Udstillingsudstyr i høj kvalitet fungerer også flot i et showroom eller butik. Vores professionelle udstillingsudstyr kan være med til at brande og markedsføre dit brand, produkter eller virksomheden helt overordnet. Vores udstillingsudstyr med digitaltryk kan skabe positiv opmærksomhed og fange interessen hos dine gæster, kunder og andre interessenter.

Udstillingsudstyr til messer og produktlanceringer   

Udstillingsudstyr til professionelle events er helt uundværligt, når du gerne vi fange opmærksomheden hos gæster og kunder. Til de fleste events vil der være en masse udstillingsudstyr fra de forskellige deltagere, så det handler om at være skrap og præcis i sin kommunikation. Med en indbydende stand med det rigtige udstyr vil du skille dig ud og få folk til at lægge mærke til dit brand. Uanset, om du er med på et udendørs eller indendørs event, så vil et af vores populære FleXtents® foldetelte med digitaltryk udgøre en flot stand. Du kan bruge foldeteltet kun med tagdugen på og helt uden sidevægge – eller mere tillukket med sidevægge med eller uden vinduer alt efter situationen. Du kan få en lang række lækkert udstillingsudstyr til at dekorere og møblere standen – foldedisk, borde, stole, duge, messevæg med digitaltryk, FleXtents® bannere, roll-up bannere med mere.

Udstillingsudstyr med digitaltryk til branding og markedsføring

Dancover har specialiseret sig i promotion-materialer med digitaltryk. Vi tilbyder blandt meget andet udstillingsudstyr med digitaltryk som FleXtents® foldetelte. Du kan få dit event-foldetelt med dit grafiske design trykt digitalt og skabe en fantastisk stand. Du kan få et diskret logo trykt på frisen eller gå hele vejen og få foldeteltet dekoreret fuldstændigt med dit logo, farver, design, budskaber, produktfotos osv. Besøg Dancovershop.com og se alt vores professionelle udstillingsudstyr, som vi kan levere til dit event i løbet af få dage. Har du spørgsmål til nogle af vores mange forskellige udstillingsudstyr, kontakt os venligst via telefon, e-mail eller Chat.

Share