LED møbler sørger for god og sjov stil

LED bar med moduler

LED møbler fra Dancover omfatter et stort udvalg af flotte møbler med indbygget lys. LED møblerne er genopladelige, og de vil skabe en fantastisk stemning, uanset hvor du stiller dem. Brug dem i hoteller, barer, diskoteker eller derhjemme – og alle andre steder, hvor du gerne vil gøre lidt ekstra ud af det. Vores elegante LED møbler er udført i et flot moderne design med høj funktionalitet. Brug den medfølgende fjernkontrol til at styre multifunktonen og de flotte farveeffekter. Vælg fra det store udvalg af modulopbyggede sofaer, loungestole, barstole, borde og en modulopbygget bar, som vil tage sig fantastisk ud til ethvert arrangement. Du kan vælge de moduler, du skal bruge for at samle din LED sofa eller LED bar til dit hotel, bar, diskotek etc. Bemærk også alle de andre LED produkter, som vi tilbyder som bl.a. havekrukker og lamper. Brug dem som dekoration og lys op i dit partytelt, derhjemme eller på terrassen sammen med vores elegante LED møbler i lækker kvalitet.

LED møbler til hoteller, barer, diskoteker og private hjem   

Dancover tilbyder et stort udvalg af flotte og sjove LED produkter i høj kvalitet herunder gulv- og bordlamper, havekrukker, reblys, kugler, kuber og forskellige LED møbler inklusiv den fantastiske LED bar. De elegante LED møbler og mange andre eksklusive lysprodukter er samlet i det brand, som vi har kaldt CosyLightStyle. Dette livsstils-brand giver dig alle muligheder for at skabe et unikt look på dit hotel, café, natklub eller derhjemme! Du kan stort set bruge de flotte LED møbler overalt – de vil også se fantastiske ud ved siden af en pool. Den flotte, lysende bar vil også bidrage positivt til ethvert event og gøre det endnu mere spektakulært. Vores LED møbler bliver leveret med en fjernkontrol, så du kan styre multifunktionen og de imponerende farveeffekter. LED møblerne og de andre lysprodukter er genopladelige og kan lyse i op til 6-8 timer på en fuld opladning. Du kan bruge møblerne og de andre produkter uden brug af ledning, så du ikke skal bekymre dig om forlængerledninger på jorden under et event eller helt generelt.   

LED møbler giver fuld effekt uden at koste en formue i strøm
LED møbler og LED produkter generelt giver fuld lysstyrke og effekt uden at koste en formue i strøm. Du kan nyde det flotte lys med god samvittighed uden at din elregning bliver enorm. LED er populært på grund af det lave strømforbrug og det deraf begrænsede Co2 udslip. Næsten alle Dancovers LED møbler er genopladelige, så du kan bruge dem uden ledning. Møblerne og en stor del af de andre LED produkter er vandtætte, så de kan bruges både indendørs og udendørs og kan lyse i mange timer på en opladning.  

 

Share