Promotion bags skaber positiv opmærksomhed ved professionelle events

Promotion bags med digitaltryk

Dancover tilbyder et stort udvalg af display- og brandingprodukter med digitaltryk. De mange kvalitetsprodukter kan hjælpe dig og din virksomhed med at skabe opmærksomhed i mange forskellige sammenhænge. Når du arrangerer et professionelt event eller deltager i en messen eller tilsvarende, skal du bruge det rigtige udstyr for at skabe opmærksomhed, for at blive set og husket! Hos Dancover kan du vælge mellem et stort udvalg af kvalitetsprodukter til branding og promotion, som vil få din virksomhed til at stå tydeligt frem og blive husket. Vi tilbyder FleXtents® foldetelte med digitaltryk, pop-up bannere, A-skilte, roll up bannere, beachflag, eksklusive møbler til events og messer, Truss display systemer, LED-møbler og en bred vifte af elegante og solide promotion bags. Ud over alle de andre ting, som du skal bruge, så har promotion bags en ganske særlig funktion ved messer og tilsvarende events. Med den rigtige skuldertaske, promotion bag eller mulepose kan du gøre dine gæster og potentielle kunder til mobile reklamesøjler for din virksomhed eller produkter.

Promotion bags som skuldertasker, muleposer eller shopper med tryk  

Promotion bags med tryk fra Dancover er fantastiske til at skabe positiv opmærksomhed ved messer, seminarer, produktlanceringer med mere. De elegante og solide tasker er primært rettet mod slutbrugeren for at sikre, at virksomheden kommer i kontakt med sine målgrupper med flere. Med disse anvendelige og holdbare tasker vil dit logo og budskab effektivt blive spredt rundt om på messen og videre. Desuden vil taskerne efterfølgende blive anvendt ofte og leve i lang tid.  

Skuldertasker, shopper-net, muleposer og kanvastasker med tryk  

Dancover tilbyder et stort udvalg af promotion bags med digitaltryk med 1 farve på en eller to sider. Du kan få skuldertasker med dyrepræg, i metallic, med transparent lomme, i PE filt, miljøvenligt jute samt stærkt, uvævet materiale. Uanset, hvilken slags promotion bag, du vælger, vil du opnå kendskab og positiv opmærksomhed for dit brand. Tænker du på miljøet, så er disse holdbare tasker med lang levetid langt bedre en plastikposer, og det gælder især vores miljøvenlige tasker i jute. De miljørigtige tasker vil understøtte dit budskab på en positiv måde. Besøg dancovershop.com og bestil direkte eller kontakt vores Xperter, hvis du har spørgsmål om materialer, digitaltryk, antal, pris, levering m.m.

Share