Drivhuse fra Dancover – Købers Guide

Polytunneldrivhuse

Når du overvejer at købe et eller flere drivhuse, er der en række ting, som du skal overveje. Hvilken størrelse passer bedst til dig og haven? Hvor er det bedst at placere drivhuset? Hvor stort er budgettet for drivhusprojektet? Hvilke materialer bør du vælge – og sidst men ikke mindst – hvad vil du gerne bruge dit drivhus til?

Ønsker du bare et mindre, funktionelt drivhus til en række basisgrøntsager? Eller drømmer du om et smukt drivhus i din have fyldt med hjemmedyrkede grøntsager, blomster og med plads til en behagelig sofa? Her har vi samlet 5 vigtige råd, som du skal overveje, før du køber dit drivhus. Husk, at du altid har mulighed for at kontakte vores Xperter på Dancovershop.com – de sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, som du har om vores mange forskellige drivhuse m.m.

 

Drivhusguide – 5 ting, som du bør overveje, når du vælger drivhus

1 – Størrelsen spiller en rolle  

Størrelsen på dit drivhus afhænger lidt af størrelsen på din have. Det er dog de færreste, som har fortrudt, at de har købt et stort drivhus. Som det første skal du overveje, hvad du gerne vil dyrke i drivhuset – og om du gerne vil have plads til møbler til afslapning eller selskab. Hvis du blot skal have et sted til forspiring, så kan du nøjes med et mindre drivhus. Dancover tilbyder drivhuse i mange størrelser, så du altid kan finde præcis det drivhus, som du ønsker.

2 – Placering er afgørende  

Sørg for at finde det bedste sted i haven til at dyrke planter og slappe af. Det er vigtigt, at dit nye drivhus får sol det meste af dagen, når det er muligt. Prøv at finde det sted, hvor planterne får sol fra morgenstunden for at udnytte varmen bedst muligt. Begynd med at lokalisere verdenshjørnerne, så du er sikker på, at drivhuset vender rigtigt. Som bekendt står solen op i øst, så begynd med at definere den retning i haven. Sørg desuden for at placere dit drivhus, så der er nem adgang og ikke for tæt på naboer og skel. Undersøg lokale byggeregler og lovgivning på området m.m.

3 – Budgettet er op til dig

Dancover tilbyder en række prisbillige drivhuse i forskellige størrelser og kvalitet. Vælg vores billige polytunneldrivhuse, vores klassiske drivhuse i aluminium, vores snesikre drivhuse eller elegante orangerier. Der er ingen grund til at bruge en formue på et drivhus for at opleve den fantastiske fornemmelse af at dyrke sine egne grøntsager lige udenfor i haven. Du kan vælge at bruge lidt mere og anskaffe dig et smukt orangeri med fuldt udsyn, så du kan nyde haven i al slags vejr. Du finder et stort udvalg af havemøbler til dit drivhus på Dancovershop.com.

4 – Materialer er et spørgsmål om smag  

Vi tilbyder et stort udvalg af elegante drivhuse i vedligeholdelsesfrie letvægtsmaterialer, så du kan bruge tiden på at slappe af og nyde haven. Vælg vores polykarbonatdrivhuse eller -orangerier med rustfrit aluminiumsstel og stærke polykarbonatvinduer. Vinduer i polykarbonat er langt stærkere end glas uden at du behøver gå på kompromis med lysgennemgang, der sikrer optimale vækstbetingelser. Vores polytunneldrivhuse er ekstremt fleksible og tilbyder optimale vækstbetingelser.

5 – Formålet er helt op til dig  

Måske er det helt indlysende, hvorfor du gerne vil have et drivhus. Alligevel er stadig vigtigt at gøre sig helt klart, hvorfor man gerne vil have det, da det bliver en vigtig del af haven. Ønsker du et drivhus eller orangeri til at dyrke grøntsager og blomster? Drømme du om et stille sted, hvor du kan nyde lidt kvalitetstid uden at behøve at bekymre sig om vejret. Når du har besluttet dig for formålet, uanset hvor oplagt, er det langt nemmere at vælge det rigtige drivhus fra begyndelsen. Husk, at vores Xperter sidder klar til at guide dig, hvis du er i tvivl og har spørgsmål om dit nye drivhus.

Share