Konfirmation i et smukt partytelt fra Dancover – så bestemmer I selv tid og sted

Partytelt fra Dancover

Konfirmation er igen blevet en vigtig ting for de unge, og så skal der naturligvis holdes en ordentlig fest – uanset om der er tale om en traditional konfirmation i kirken, en nonfirmation eller en såkaldt humanistisk konfirmation. Uanset, så kan det ofte være en udfordring at finde et sted i nærheden, hvor der er plads lige netop den dag, hvor alle de andre også skal bruge et festlokale eller restaurant. Med et smukt og elegant partytelt fra Dancover slipper I for bekymringer om at finde et sted, for I kan holde det hele derhjemme i haven. Så bestemmer I selv hvor, hvornår og hvordan. Dancover har et stort sortiment af både partytelte og festudstyr, så I kan få det hele ét sted og leveret lige til døren. Vi har partytelte i alle størrelser og i alle prisklasser, så du kan altid finde det rigtige telt uanset budgettet og ambitionsniveauet. Vi kan samtidig levere stole, borde, duge, gulve, tæpper og belysning både til inde og ude. Kort sagt, vi kan være med til at sørge for, at jeres konfirmation bliver helt fantastisk.

Konfirmationstelt til mange, forskellige formål – derfor skal du ikke leje!

Konfirmation er en vigtig dag, men i det store billede blot en af mange, vigtige begivenheder i en familie. Ofte vælger man at leje sit partytelt, når man skal holde f.eks. en konfirmation. Det er også en nem løsning, men hvis man regner lidt på det, så kan det i de fleste tilfælde langt bedre betale sig at købe sit partytelt frem for at leje det. Holder du bare 2-3 fester i dit partytelt i løbet af et par år, giver det rigtig god mening at investere i sit helt eget partytelt. Med dit eget partytelt har du altid teltet liggende klar, det er nemt at opbevare, og man er ikke afhængig af andre, der skal komme og stille det op – og måske holder man en ekstra fest, når man nu har teltet alligevel. En sommerfest med grill og kolde øl kan de fleste lide.

Partytelte fra Dancover er bare mere fleksible

Et fleksibelt og rummeligt partytelt kan opstilles stort set overalt – på terrassen, i haven, på fællesarealer, på en parkeringsplads eller på en boldbane (hvis man får lov!). Med et partytelt i god kvalitet får man hurtigt og nemt plads til at holde konfirmation m.m., uanset om det regner eller solen skinner. Dancover tilbyder partytelte i høj kvalitet til særdeles konkurrencedygtige priser, og vi giver dig mulighed for at vælge mellem mindre partytelte i PE eller PVC til de nærmeste 15-20 mennesker og op til store partytelte i PVC med plads til over 100 gæster. Skal du holde fester og events i en endnu større skala, så er det muligt at kombinere sig frem til plads til endnu flere gæster ved at stille to eller flere partytelte sammen.

Dancover tilbyder også alt det andet, du skal bruge til konfirmationen

Partytelte giver dig masser af plads til at holde konfirmation og mange andre fester, men du skal naturligvis også bruge en lang række andre ting som f.eks. klapborde, klapstole, duge, bordløbere, servietter og guirlander m.m. Vi tilbyder desuden stort set alt i LED belysning til både inde og ude samt varmeapparater og tæpper, så ingen fryser i partyteltet, hvis festen trækker ud. Se alle de relevante produkter til konfirmationen på Dancovershop.com. Vores Xperter er desuden klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål – kontakt os via telefon, e-mail eller Chat.

Share