Havepavilloner til de lange, dovne dage i haven

Havepavilloner med polykarbonattag

En elegant havepavillon kan tilføje stil og skygge til din have. En havepavillon i høj kvalitet skaber et unikt sted til afslapning og til at nyde tid med venner og familie omkring et dejligt måltid. En havepavillon bliver hurtigt et centralt sted på din terrasse eller helt overordnet i haven. Brug både den elegante havepavillon i løbet af dagen og hen under aften. Når solen skinner, så skaber havepavillonen skygge. Om aftenen kan havepavillonen beskytte dig mod den faldende dug, og med gardiner kan du sidde godt beskyttet mod den nogle gange kølige aftenluft.

Havepavilloner i høj kvalitet med fast tag af polykarbonat  

Havepavilloner med et stærkt tag af polykarbonat kan løfte din haveglæde til et endnu højere niveau. Når man har en havepavillon med et tag, som lader lyset komme ind i pavillonen, bliver det utroligt behageligt at opholde sig i den smukke pavillon. Du kan stadig nyde skyggen, men du behøver ikke side i mørke hele dagen. Den elegante pavillon med det transparente tag er del af vores nye serie af kvalitetspavilloner i et moderne design – med et lille strejf af klassisk stil og kvalitet. Udover vores havepavilloner med det stærke tag i polykarbonat tilbyder vi en række pavilloner med et stærkt tag i tynde metalplader. Det skaber både skygge og smuk stil. Overordnet tilbyder vi et stort udvalg af forskellige havepavilloner i mange forskellige designs og materialer.

Havepavilloner i forskellige udtryk og materialer   

Dancover tilbyder havepavilloner i en lang række forskellige modeller til alle former for events og dagligdags brug. Vores udvalg af pavilloner dækker alt fra vores faste havepavilloner i stål, aluminium og polykarbonat samt med gardiner og covers i bl.a. holdbart polyester med eller uden PVC på bagsiden til vores FleXtents® letvægts-foldetelte skabt til midlertidigt brug. De fleksible foldetelte er ekstremt nemme at slå op og kan skabe ly og skygge til både private fester og professionelle events. Vores serie af semi-professionelle havepavilloner ligner de smukke og elegante pavilloner, som man som regel kan opleve ved store luksusvillaer og dyre hoteller rundt om i verden. Skal du bruge en havepavillon i høj kvalitet, som også er til at betale? Dancovershop.com tilbyder et stort udvalg af mange forskellige havepavilloner, som vil se fantastiske ud, uanset hvor du stiller dem.

Havemøbler til din havepavillon

Dancover tilbyder et stort udvalg af lækre havemøbler, så du kan stille nogle elegante møbler i din pavillon. Stil et bord, nogle stole eller en solseng inde i pavillonen, så du kan nyde den endnu mere. Uanset, hvordan du vælger at indrette din havepavillon, så kan den give ly og skygge og skabe en vidunderlig følelse af ro, total afslapning og luksus – følelser, som kun smukke havepavilloner, som dem du finder her, kan skabe. Vi tilbyder havepavilloner med pulverlakerede aluminiumsrammer, som giver dig en stærk, holdbar og vedligeholdelsesfri konstruktion uden rust, råd eller afskalling. Besøg dancovershop.com og find alt det, du skal bruge for at få en pragtfuld sommer i haven.

Share