Drivhuse med stærke og holdbare vinduer i polykarbonat

drivhuse i mange størrelser og materialer

Vi har netop udvidet vores i forvejen store udvalg af drivhuse med en række nye, elegante drivhuse med stærke polykarbonatpaneler. Vi er leveringsdygtige i drivhuse i alle størrelser fra blot nogle få m2 op til 60 m2 og både til private haveejere og professionelle kunder. Med et af vores drivhuse i høj kvalitet kan du have glæde af et væld af lækre, hjemmedyrkede grøntsager og blomster i mange måneder hvert år. Vores polykarbonatdrivhuse og polytunneldrivhuse skaber de perfekte rammer for at dyrke en mængde frugter, grøntsager og blomster, som måske har brug for et mere beskyttet og varmt miljø, end du kan skabe udenfor i haven.       

Drivhuse i solide og vedligeholdelsesfrie materialer  

En meget stor del af vores mange drivhuse er udstyret med de brudsikre polykarbonat vinduer, som er langt stærkere end det glas, som man bruger i traditionelle drivhuse. Med en lysgennemgang på langt over 80 % behøver du ikke bekymre dig om vækstbetingelserne inde i drivhuset. Desuden er de forskellige drivhuse nemme at samle uden brug af specialværktøj. Bemærk også vores mange polykarbonatdrivhuse som er markeret ’Snow Proof’! Disse drivhuse har en meget høj snelast, fordi de er udviklet til at stå i områder med megen sne om vinteren. Hen over resten af året er vores Snow Proof drivhuse helt almindelige drivhuse til at dyrke grøntsager og alt muligt andet i. Om vinteren kan du sove roligt om natten, fordi du ved, at strukturen i dit drivhus kan holde til selv store mængder sne.   

Polykarbonatdrivhuse og alle de andre elegante drivhuse

De mange forskellige og elegante polykarbonatdrivhuse fra Dancover er blot et udsnit af vores store udvalg af mange forskellige slags drivhuse. Vi tilbyder stort set alle slags drivhuse – de klassiske drivhuse med glasvinduer, elegante orangerier, og drivhuse med de solide og brudfri polykarbonatvinduer samt de prisbillige polytunneldrivhuse, hvor du hurtigt kan nyde en masse hjemmedyrkede grøntsager m.m. til en særdeles fornuftig pris! Besøg dancovershop.com, hvor du kan finde de mange forskellige drivhuse.    

Share