FleXtents® foldetelte tilbyder tusindvis af elegante løsninger

Foldetelt til fest og andre events

Vores populære FleXtents® foldetelte er det førende brand i Europa. Du kan opleve de innovative foldetelte stort set overalt til både private fester og professionelle events. Vores foldetelte er resultatet af mange års innovativ produktudvikling, hvor vi har haft fokus på at udvikle et let, stærkt og transportabelt foldetelt i bedste kvalitet i mange varianter til stort set alle formål. Du kan derfor bruge det fleksible foldetelt til alle slags begivenheder som markeder, messer, fester, sportsarrangementer og meget andet. Brug dit FleXtents® foldetelt udendørs som beskyttelse mod vind og vejr eller som en bod eller stand indenfor til messer og markeder. Vi har netop præsenteret det nyeste skud på stammen, som er vores FleXtents® PRO S foldetelt med et let cover i enten sort eller hvidt.   

FleXtents® PRO S foldetelte skaber flere kombinationer end nogensinde!  

Med de nye FleXtents® PRO S foldetelte har du endnu mere at vælge imellem, når du skal bruge et foldetelt i bedste kvalitet til en privat fest eller et professionelt event. Uanset, hvad du vil bruge det stærke letvægts FleXtents® foldetelt til, så kan du med sikkerhed finde det på Dancovershop.com. Vi tilbyder særdeles attraktive og konkurrencedygtige priser, det største udvalg, hurtig levering og professionel og personlihttp:// https://www.dancovershop.com/dk/products/flextents-foldetelte.aspxg rådgivning, hvis du ønsker det. Med den nye PRO S serie findes vores FleXtents® foldetelte nu i endnu flere kombinationer, når man medregner størrelser, farver, modeller og materialer. Et skøn anslår, at der er helt op imod 2.000 forskellige kombinationer! De populære FlexTents® foldetelte er nemme at transportere og håndtere, og så kan de opstilles på blot 60 sekunder!  

FleXtents® PRO S er det elegante og økonomiske nye familiemedlem i en meget stor familie  

De nye foldetelte PRO S har et 40 mm pulverlakeret stålstel med sekskantede ben, der giver den bedste styrke. De store fodplader giver stabilitet og får teltet til at stå godt fast opslået. Højden på FleXtents® PRO S kan justeres i tre forskellige højder, så det passer perfekt til dine behov. Tagcoveret består af 260 g/m² polyester med en PVC-bagside, og sidevæggene er lavet af 115 g/m² polyester med en PU-bagside. Coveret er vandtæt, UV-modstandsdygtigt, smudsafvisende og kan afvaskes. For at gøre transport så nem som muligt anbefaler vi, at du bestiller en transporttaske til dit FleXtents® PRO S foldetelt. For at opnå den største sikkerhed, mens du bruger foldeteltet til fest eller lignende, anbefaler vi også, at du også bestiller en Safety Pack, som indeholder stormstropper og jordspyd. Har du spørgsmål om vores FleXtents® foldetelte, kontakt venligst vores Xperter via telefon, e-mail eller Chat.

Share