Overvintringsdrivhuse skaber sikker opbevaring om vinteren

Overvintringsdrivhus til blog

Overvintringsdrivhuse er en meget økonomisk og nem måde at beskytte sine potteplanter med mere hen over vinteren. Bor du i et område, hvor det ofte er frostvejr om vinteren, anbefaler vi, at du køber et eller flere af vores populære overvintringsdrivhuse. I det sene efterår, når det bliver koldere udenfor, kan det være en rigtig god ide at tage sine forholdsregler og beskytte sine udendørs potteplanter. Alt efter hvilken slags potteplanter, det handler om – og hvor koldt du regner med at det kan blive – kan et eller flere overvintringsdrivhuse gøre en verden til forskel. Man kan naturligvis flytte nogle af planterne ind i huset om vinteren, men ofte vil planterne lide under den ændrede placering og måske mangel på lys. Ved at stille dine planter inde i et overvintringsdrivhus eller transportabelt drivhus fra Dancover kan du sørge godt for dine planter og passe på den, når det bliver koldt. Overvintringsdrivhuset er oplagt til både potteplanter og planter i kar, krukker og kar m.m.

Pas godt på dine potteplanter  

Udfordringen ved at have potteplanter udenfor om vinteren er blandt andet kombinationen af regn og frost. Hvis jorden i potten bliver for våd, vil vandet fryse og udvide sig, hvis temperaturen falder til under nul. Så risikerer man både, at krukken går i stykker, og rødderne bliver beskadiget. Ved at bruge vores overvintringsdrivhuse kan regnen ikke komme ind til planterne og ned i krukken. De fleste planter skal naturligvis også bruge vand i løbet af vinteren, men vores plantetelte har en stor åbning med lynlås, som gør det nemt at komme ind til planterne, når du skal vande eller andet. Når temperaturen er lav i løbet af vinteren falder luftfugtigheden også, og så risikerer dine planter at tørre ud. Når de står udenfor vil vinden forstærke dette problem. Vi anbefaler, at du sætter dine potteplanter ind i et overvintringsdrivhus eller et bærbart drivhus for at beskytte dem. Teltet eller drivhuset beskytter planterne og bladene mod frostskader, fra at blive tynget ned eller endda få brækket grene af på grund af vægten af sneen på blade og grene.  

Du kan bruge dit overvintringsdrivhus hele året

Dancover tilbyder et udvalg af drivhuse – de klassiske drivhuse med polykarbonat-paneler og de lette og fleksible polytunnel drivhuse. Vi tilbyder desuden bærbare drivhuse eller overvintringsdrivhuse, som kan beskytte dine krukkeplanter hen over vinteren. Om foråret kan du fjerne hele bunden i teltet – eller en stor del af den – og bruge teltet som et almindeligt drivhus. Brug det til at dyrke alle mulige planter i løbet af foråret og sommeren – og brug det igen til at beskytte planter, når vinteren vender tilbage.  

Et Dancover varmeapparat til at forhindre temperaturer under nul   

Et varmeapparat til drivhuset kan både bruges til drivhuse og partytelte som det passer dig – og vi har også et særligt varmeapparat specielt til dit overvintringsdrivhus. Varmeapparatet sørger for en stabil temperatur, så dine planter har det godt. Et varmeapparat kan desuden bruges i dit almindelige drivhus for at sikre en stabil temperatur gennem vinteren og undgå temperaturer under nul.

Share