Lagertelte i professionel kvalitet til mange forskellige brancher

Lagertelte i professionel kvalitet

Vi har netop lanceret en række solide lagetelte og rundbuehaller i professionel kvalitet. De professionelle opbevaringsløsninger passer perfekt til de fleste virksomheder, der skal bruge en funktionel, fleksibel og midlertidig opbevaringsløsning. De rummelige lagertelte giver uanede muligheder for opbevaring, produktion og for at opbevare varer, biler og maskineri tørt og godt beskyttet. Du vil typisk kunne se de populære og ikoniske rundbuehaller og lagertelte i brancher som landbruget, byggeindustrien, transportvirksomheder m.fl. Blandt mange andre opbevaringsløsninger tilbyder vi en række solide lagertelte med hvidt ovenlys, der giver mere lys inde i teltet om dagen.       

Lagertelte som et økonomisk attraktivt alternativ til permanente bygninger  

De store og solide lagertelte har en stabil ramme i galvaniseret stålrør og et kraftigt net-armeret cover i solidt 900 g/m2 PVC. De professionelle lagertelte eller rundbuehaller er et attraktivt økonomisk alternativ til permanente bygninger og langt mere fleksible, da det er muligt at flytte konstruktionen, hvis der er behov for det. De store lagertelte har som udgangspunkt en snelast på 90 kg/m2 og en vindbelastning på ca. 26 m/s svarende til næsten vindstyrke 10. Rundbuehallernes ikoniske form gør det næsten umuligt for regnvand og sne at samle sig oven på teltet eller for vinden at få fat i coveret. Formen og konstruktionen på lagerteltene gør dem generelt mindre sårbare overfor uheld forårsaget af dårligt vejr m.m.

Rundbuehaller i europæisk kvalitet giver stor fleksibilitet

Vores nyeste lagertelte eller rundbuehaller i bedste kvalitet er designet og produceret i Europa. Derfor kan vi tilbyde opbevaringsløsninger i højeste kvalitet til særdeles konkurrencedygtige priser. Besøg Dancovershop.com og se farver, størrelser og muligheder for at tilpasse teltene efter behov. Vi tilbyder vores professionelle opbevaringsløsninger med en enkelt 3x3m skydeport – men det er muligt at bestille en enkelt eller flere forlængelser samt en ekstra skydeport, hvis du har brug for det. Har du spørgsmål angående vores store og solide lagertelte eller rundbuehaller, kontakt venligst vores Xperter via telefon, e-mail eller Chat.  

Share