FleXtents® Steel 8×8 m foldetelt til livets store begivenheder

Flextents steel foldetelt

FleXtents® foldetelte er det førende brand i Europa og byder på mere end 1.800 forskellige kombinationer, når man medregner modeller, farver, størrelser med mere. Det nye skud på stammen i denne populære serie er vores nye, funktionelle og rummelige foldetelt med en innovativ 2-i-1-løsning. Det fleksible foldetelt fås i størrelserne 8×8 m og 6×6 m og er skabt til større fester og events, men kan desuden bruges til mindre events, da du kan adskille de to separate telte og bruge dem hver for sig.  

FleXtents® Steel foldetelte er en innovativ og fleksibel løsning   

De store og elegante partytelte eller foldetelte består af to selvstændige foldetelte, som hver især måler hhv. 4×8 m eller 3×6 m. Det er nemt at sætte de to innovative foldetelte sammen, så du får et stort rummeligt og sammenhængende partytelt. Det store foldetelt eller partytelt måler enten 8×8 m eller 6×6 m og giver dig plads til at invitere op til 60 gæster til spisning. Hvis du afholder en reception med færre borde og stole, så kan der være endnu flere mennesker inde i teltet. Det er nemt at opstille det fleksible og innovative FleXtents® Steel foldetelt på næsten ingen tid. Du forbinder de to rammer ved at benytte de medfølgende forbindelsesbeslag samt fastgøre tagrende og samlestykker. Det fleksible foldetelt eller partytelt består af to komplette FleXtents® foldetelte, som du kan bruge hver for sig til mindre events!

FleXtents® foldetelte skaber både elegante og fleksible rammer

De solide sekskantede stålrør, der udgør rammen på vores FleXtents® Steel foldetelte, skaber maksimal styrke og stabilitet. De store fodplader sørger for yderligere stabilitet og solid forankring, når foldeteltet er slået op. Du har desuden mulighed for at tilkøbe bundrammer, der skaber endnu mere stabilitet. Du kan justere højden på dit FleXtents® i tre forskellige indstillinger, så foldeteltet altid passer præcis til dine ønsker. Coveret er lavet af holdbar kvalitetspolyester, og tagdugen har desuden PVC på bagsiden, som gør det stærkt og holdbart. Sidevæggene har store, buede vinduer, som giver et vidunderligt lysindfald og et fantastisk udkig. Det vandtætte cover er desuden UV-modstandsdygtigt, smudsafvisende og kan afvaskes! Besøg Dancovershop.com og se de mange forskellige FleXtents® Steel foldetelte og find det telt, som passer til netop dine behov og ønsker. Vi tilbyder flere tusinde forskellige kombinationer, så du kan altid finde den rigtige størrelse, farve, model og tilføje noget af alt det tilbehør, som vi tilbyder, så du kan tilpasse dit foldetelt præcis til det arrangement eller event, du skal deltage i.

FleXtents® – det førende brand i Europa

Vores populære FleXtents® foldetelte i professionel kvalitet er resultatet af mange års målrettet og innovativ produktudvikling. Besøg Dancovershop.com og se det kæmpestore udvalg og kontakt vores Xperter, hvis du har spørgsmål om vores nye, funktionelle og rummelige foldetelt med den innovative 2-i-1-løsning eller nogle af vores mange andre foldetelte. De nyeste foldetelte måler enten 8×8 m eller 6×6 m og passer perfekt til større fester og andre events. Bemærk, at Dancover er specialister i digitaltryk, så du kan få dekoreret dit FleXtents® foldetelt med dit eget grafiske layout som f.eks. dit logo, produktfotos m.m.

Share