Professionelle lagerhaller til store og små virksomheder

Professionelle lagerhaller fra Dancover

Stærke og holdbare professionelle lagerhaller er en oplagt opbevaringsløsning til mange forskellige slags virksomheder med et behov for en midlertidig, funktionel lagerbygning, som er til at betale. Dancovershop.com tilbyder et stort udvalg af lagerhaller i høj kvalitet, som er udviklet og produceret i Europa. Du kan få lagerhallerne i en række forskellige materialer, størrelser, tilpassede modeller med ekstra skydeporte, døre, forlængelser m.m. De store og rummelige lagerhaller er lavet af stærke materialer som aluminium, stål, kraftigt PVC med mere. De holdbare materialer sikrer dig en professionel og holdbar lagerhal i industriel styrke til en særdeles konkurrencedygtig pris! De professionelle lagerhaller fra Dancover er et oplagt økonomisk alternativ til en permanent bygning. Lagerhallerne er fleksible, da du kan flytte dem, hvis du får brug for det. Ring til os for at få et tilbud på din tilpassede lagerhal samt et tilbud på at få opstillet lagerhallen professionelt af et af vores teams af erfarne håndværkere.       

Professionelle lagerhaller er et fantastisk alternativ til permanenter bygninger   

Vi tilbyder professionelle lagerhaller i høj kvalitet lavet af solide og holdbare materialer. Du kan se den nøjagtige snelast og vindbelastning på de enkelte lagerhaller i shoppen. Du kan benytte vores lagerhaller hele året rundt, men du skal være opmærksom på snelasten alt efter, hvor du har tænkt dig at opstille lagerhallen. Vores snelast løber fra ca. 20 kg/m2 og op til 120 kg/m2 – vindbelastningen er generelt omkring 28 m/sek. Hvis du har tænkt dig at stille lagerhallen i et område med meget sne, så skal du kontakte vores Xperter for at høre, hvordan du bestiller en professionel lagerhal med en snelast, som passer til området. Mange af vores kraftige covers i PVC er desuden flammehæmmende med certifikat ifølge EN 13501-1. 

Vi tilbyder personlig service – også ved køb af vores professionelle lagerhaller 

De solide og holdbare professionelle lagerhaller fra Dancover udgør som regel en større investering for de fleste virksomheder. Du kan få de store lagerhaller til meget konkurrencedygtige priser, men det er alligevel en god ide at undersøge tingene grundigt før et køb. Hvis du overvejer at købe en af de store, professionelle lagerhaller, kontakt venligst vores Xperter, som kan besvare alle de spørgsmål, du måtte have om materialer, mål, fragt og opstilling m.m. Du skal være opmærksom på, at når du bestiller en professionel lagerhal, så skal du bestille det hele på samme tid! Det vil sige, at hvis du ønsker en ekstra skydeport, en forlængelse eller noget andet, så skal det hele være med i samme bestilling, så fabrikken kan fremstille det hele efter dine ønsker. Du kan bruge de store professionelle lagerhaller til stort set alting fra varer og materialer op til køretøjer, både og maskiner. De store lagerhaller fungerer også godt som ekstra plads til produktion og anden fremstilling, hvor det er muligt at arbejde godt beskyttet mod vind og vejr.      

Share