Læskure til husdyr sikrer dine dyr et trygt tilflugtssted

Læskure til husdyr

Det solide og fleksible læskur til husdyr skaber et perfekt sted at søge hen for de fleste græssende dyr som heste, æsler, får, geder med mere. Dine husdyr skal bruge et sted at søge i ly for vind og vejr både om sommeren og om vinteren. Læskuret er desuden velegnet som fodringsplads for dyrene. Du kan desuden bruge det rummelige telt til opbevaring af foder, hø, brænde eller korn. Hvis du i en periode ikke bruger læskuret til dyr, så kan du bruges teltet til opbevaring af større mængder af foder, materialer, maskiner m.m. Du kan opstille læskuret til husdyr næsten overalt, og det er nemt at skille og flytte læskuret, hvis der er behov for det. Læskuret har et solidt, vandtæt og flammehæmmende cover i PVC på tre sider, som når helt ned til jorden. Coveret giver optimal beskyttelse mod sol, regn, sne og blæst.  

Solidt læskur til husdyr i stærke og holdbare materialer   

Vores læskur til husdyr har en stærk, galvaniseret stålramme overdækket af et flammehæmmende 610 g/m2 PVC cover. Læskuret kan stå ude hele året, og det kan bruges ude på marken eller tættere på gården eller huset. Bruger du læskuret til at fodre dyrene, så vil dyrene finde det naturligt at søge tilflugt inde i den rummelige konstruktion, hvor der er skygge for solen og læ for regn, sne og blæst. Det rummelige læskur kan også bruges til opbevaring helt generelt – brug det bl.a. til opbevaring af hø, foder, materialer og maskiner m.m. Alt efter hvilken slags husdyr, du har, kan du nøjes med at bruge læskuret til dyrene om sommeren og så opbevare forskellige ting hen over vinteren.  

Professionelt læskur til husdyr til landmænd med flere

Det er vigtigt at have et læskur til husdyr, hvis dine husdyr går ude og græsser. Selv om mange dyr er vant til at leve udenfor, så skal de stadig bruge et sted at gå ind, når det bliver for varmt, koldt eller vådt. Besøg Dancovershop.com og se de forskellige læskure til husdyr og alle de andre opbevaringsløsninger i højeste kvalitet til meget konkurrencedygtige priser. Har du spørgsmål om vores læskure til husdyr eller nogle af de mange andre produkter i shoppen? Kontakt venligst vores Xperter, så vil de besvare ethvert spørgsmål, som du måtte have.    

Share