Drivhuse til gartnerier og andre erhverv

drivhuse til gartnerier

Gartnerier, landmænd og andre, som dyrker blomster eller andre afgrøder professionelt, bruger store, professionelle drivhuse i høj kvalitet, fordi de er altafgørende for et godt udbytte. Dancover tilbyder markedets største udvalg af drivhuse, herunder de store og rummelige drivhuse til gartnerier m.fl. Vores professionelle drivhuse til gartnerier findes med polykarbonat-vinduer eller med cover i stærk drivhusfilm i et eller to lag. Når man har et eller flere af disse professionelle drivhustunneller har man det absolut bedste udgangspunkt for et godt resultat. Vores drivhuse til gartnerier er økonomisk attraktive og det bedste sted at dyrke de fleste slags lækre grøntsager og smukke blomster m.m. De solide og praktiske drivhuse til gartnerier skaber de optimale vækstbetingelser på grund af en række egenskaber: perfekt lysgennemgang, ventilationsåbninger, masser af plads og gode materialer. Disse drivhuse til gartnerier er blevet udviklet og fremstillet af en af Europas førende producenter af professionelle drivhusløsninger, som sikrer dig det bedste resultat år efter år.

Du kan udvide dit drivhus til gartnerier, så det passer til dine behov  

Som fagperson ved du præcis, hvor meget plads du skal bruge til at dyrke dine afgrøder m.m. Det er grunden til, at vi tilbyder dig at tilkøbe forlængelser til dit professionelle drivhus til gartnerier – og til de andre drivhuse i shoppen, som er tiltænkt fagfolk over en bred kam. Du har altid mulighed for at forlænge de forskellige drivhuse til gartnerier ved at tilføje en eller flere forlængelser. Først vælger du det eller de drivhuse, du skal bruge. Derefter vælger du den eller de forlængelser, du ønsker. Det er vigtigt, at du bestiller drivhus og forlængelser på samme tid! Du kan som det første vælge, om du vil have et klassisk drivhus med cover i polykarbonat eller en drivhustunnel med en stærk drivhusfilm som cover i enten et eller to lag. Drivhusene til gartnerier med cover i to lag drivhusfilm leveres med luftpumpe, så der opstår et isolerende lag luft mellem de to lag film.  

Drivhuse til gartnerier med termoeffekt

Et af vores stærke drivhuse til gartnerier har et dobbelt lag drivhusfilm som cover. Dette drivhus til gartnerier har som nævnt en luftpumpe, som blæser luft ind mellem de to lag, så der opstår en enestående termoeffekt. Denne termoeffekt isolerer drivhuset og sørger for at holde temperaturen mere konstant hen over dagen og sørger desuden for at der ikke bliver så koldt i drivhuset om natten. Har du spørgsmål om vores drivhuse til gartnerier eller om nogle af de mange andre drivhuse i shoppen, kontakt venligst vores Xperter via telefon, e-mail, eller benyt dig af vores Chat.

Share