Professionelle foldetelte og arbejdstelte til akutberedskab

professionelle foldetelte og arbejdstelte

Når man arbejder med akutberedskab i en eller anden form, så ved man naturligvis, hvor altafgørende tid er. Vi tilbyder et stort udvalg af professionelle foldetelte og arbejdstelte, der er som skabt til at skærme af i forbindelse med en ulykke eller anden form akut hjælp. De kan skærme tilskadekomne, bruges til at overdække materialer eller personer og andet i forbindelse med udrykning eller behandling på stedet. Foldeteltene og arbejdsteltene kan stå klar på få sekunder, når man har brug for hurtigt at få overdækket og beskyttet et område. De innovative letvægtsrammer gør det muligt at slå disse arbejdstelte m.m. op på blot 5-10 sekunder, mens vores populære FleXtents® foldetelte kun tager ca. 60 sekunder at få klar. Vi tilbyder med andre ord et stort udvalg af professionelle foldetelte og arbejdstelte til akutberedskab, som passer perfekt til de fleste hasteopgaver, når hvert eneste sekund tæller!    

Foldetelte og arbejdstelte til forskellige slags beredskabsopgaver   

Vi har alle sammen set mange forskellige professionelle foldetelte og arbejdstelte i forbindelse med akutberedskab i fjernsynet – og nogle af os har også det dem i virkeligheden. De professionelle foldetelte og arbejdstelte er uundværlige for de mennesker, som bliver kaldt ud i forbindelse med forskellige akutberedskabsopgaver. Dancover tilbyder en lang række forskellige kvalitetstelte, som kan afskærme og overdække forskellige i forbindelse med situationer, hvor akutberedskabet skal arbejde. Vores forskellige telte, foldetelte og sikkerhedsskærme kan beskytte og skærme alle på stedet mod nysgerrige forbipasserende, fotografer eller andre uvedkommende.      

Arbejdstelte og foldetelte med digitalprint  

Det er meget vigtigt, at professionelle arbejdstelte og foldetelte til akutberedskab er så synlige som overhovedet muligt, så ingen tid går til spilde, når man skal finde frem til teltet – eller se det f.eks. i forbindelse med trafik. Vi tilbyder at levere mange af vores stabile og holdbare FleXtents® foldetelte med digitalprint. Du kan f.eks. få ordet AKUTBEREDSKAB, et rødt kors eller tilsvarende trykt på tagdugen eller på siderne af teltet. Vi tilbyder desuden professionelle foldetelte og arbejdstelte i stærke farver og enkelte med et refleksbånd langs kanterne. Det er i sagens natur vigtigt at dit foldetelt eller arbejdstelt til akutberedskab er synligt, så alle hurtigt får øje på det og ved, at der er sket noget ud over det sædvanlige. Kontakt venligst vores Xperter på Dancovershop.com, hvis du ønsker hjælp til at finde det eller de bedste foldetelte og arbejdstelte til akutberedskab med eller uden digitaltryk.   

Share