Eksklusive havepavilloner i elegant sort

Havepavillon fra Dancover

Dancover tilbyder et stort udvalg af eksklusive og hyggelige havepavilloner i forskellige designs og farver. Du kan vælge den minimalistiske havepavillon med rene linjer, eller måske foretrækker du en mere romantisk og blødere havepavillon med gardiner og stof? Vi tilbyder også en serie af stilfulde havepavilloner med tag i polykarbonat, som skaber en særlig stemning og lys inde i pavillonen – eller måske vil du hellere have en havepavillon med fast tag i metal, der giver 100% skygge? Uanset, om du bedst kan lide en enkel pavillon eller en lidt mere detaljeret stil, så har de fleste af vores havepavilloner gardiner eller sidevægge i stof, som du kan bruge til at beskytte dig selv og dine gæster mod sol og vind. Desuden har mange af vores havepavilloner myggenet, så du ikke skal bekymre dig om myg og andre flyvende insekter, mens du sidder og nyder livet i din havepavillon.  

Nye havepavilloner i elegant sort   

Vi har netop tilføjet en række sorte havepavilloner til vores populære serie af smukke CosyLifeStyle® havepavilloner. Nu kan du også få de elegante pavilloner i klassisk sort, som passer til stort set alting. De eksklusive havepavilloner i sort omfatter også pavilloner med tag i polykarbonat og med tag i metal. De nye sorte pavilloner har også bløde og lette sidevægge og myggenet, der tilsammen sørger for skygge, læ og afslapning. De udsøgte havepavilloner bliver hurtigt et helt naturligt sted at samle i din have.   

Havepavilloner fra CosyLifeStyle® og meget andet   

Vores semi-professionelle havepavilloner i et moderne og elegant design består af materialer i bedste kvalitet, som gør dem både stærke, holdbare og vedligeholdelsesfrie. Taget i 6 mm vandtætte polykarbonatplader tillader lyset at komme ind i pavillonen og skabe et fantastisk lys og stemning, mens taget i metal skaber kølig skygge. Alle vores havepavilloner i blødt stof er også vandtætte og vil skabe et helt andet udtryk og stemning på din terrasse eller mere generelt i haven. Havepavillonerne fra Dancover er meget fleksible, og du kan bruge dem i mange forskellige udgaver, alt efter om du har gardinerne på eller ej. Pavillonerne kan blot være selve taget, som giver behagelig skygge, og uden gardiner er konstruktionen let og åben. Sæt gardinerne på og luk dem, så har du en hyggelig og lukket rum til mange timers afslapning og ro. Du kan stort set stille de elegante havepavilloner alle steder, og de vil være en fantastisk tilføjelse til de fleste haver, gårdhaver, terrasser, atriums og gårde. Brug en af de moderne og klassiske konstruktioner til at sætte over et spiseområde, loungeområde, en grill eller jacuzzi. Uanset, hvad du foretrækker, så vil din nye havepavillon skabe læ, skygge og en vidunderlige fornemmelse af afslapning og luksus, som kun en havepavillon i denne stil og kvalitet kan.  

Du finder alle vores smukke pavilloner her: https://www.dancovershop.com/dk/products/havepavilloner.aspx

Share