Parasoller skaber både flot stil og behagelig skygge

eksklusiv hængeparasol

Parasoller er en uundværlig del af det at være udenfor om sommeren, når man skal nyde livet i haven eller ude ved havet. De fleste af os elsker, når solen skinner, men uden en parasol kan det være svært at være udenfor i særlig lang tid. Parasoller er blevet udviklet med en ting for øje: at skabe behagelig skygge. Hele ideen bag en parasol er derfor ekstrem simpel, men når du først går i gang med at lede efter den helt rigtige parasol til din have, terrasse, café eller hotel, så åbner der sig en hel verden af design, materialer og funktionalitet. På Dancovershop.com tilbyder vi et stort udvalg af elegante parasoller i høj kvalitet – fra basisparasoller og op til de professionelle parasoller til hoteller og markedspladser. Parasollerne skaber skygge i løbet af dagen, og om aftenen beskytter de dig desuden mod den faldende dug, så du og dine gæster kan blive ude så længe som I har lyst til. Parasollen beskytter desuden møbler og hynder m.m.  

De smukkeste og mest eksklusive hængeparasoller fra Italien

Blandt vores mange forskellige parasoller, som vi tilbyder, kan du finde en serie af smukke, håndlavede parasoller i bedste italienske design. Som f.eks. den elegante hængeparasol på billedet, Milano Braccio med frise, så kan du få parasoller med 350 g/m2 overfladebehandlet Dralon, som kan drejes 360⁰ på foden, som medfølger. Den kan desuden vippes 20⁰ og stellet er i aluminium med træfinish. Denne eksklusive serie af parasoller kan samle et loungeområde på smukkeste vis eller se indbydende ud ved en cafe, restaurant eller hotel. Hængeparasollen kan slås op og ned, uden at du behøver flytte møbler m.m. Det gør det nemt at arbejde med parasollen både morgen og aften. Vi har mange års erfaring med parasoller og andet udstyr til haven og terrassen, så du kan altid finde den bedste løsning hos os.    

Hængeparasoller og almindelige runde parasoller med eller uden fod

Vores store udvalg af kvalitetsparasoller dækker hele spektret af parasoller: fra den klassiske runde parasol til terrassen og helt op til de store, professionelle hængeparasoller primært beregnet til restauranter og hoteller. Alle vores parasoller er lavet af de bedste materialer og har en høj funktionalitet, som betyder, at det er nemt at arbejde med hver eneste parasol – både de mindre modeller og de større modeller. Med indbygget hejsekrank eller andet tilsvarende system, så er det nemt at slå parasollen op eller ned. Mange af parasollerne har desuden en drejelig fod og mulighed for at vippe, så man kan få optimal skygge hen over hele dagen. Vær venligst opmærksom på, at nogle af disse eksklusive parasoller har udvidet leveringstid, da de bliver lavet i hånden ved hver bestilling. Du får til gengæld en eksklusiv og holdbar parasol i de næste mange år. Besøg https://www.dancovershop.com/dk/products/parasoller.aspx og se det store udvalg og vælg den eller de parasoller, som du skal bruge til den kommende sommer og videre frem.     

Share