Telte i forbindelse med genåbning af skoler og institutioner efter COVID-19 nedlukningen for at sikre social afstand

genåbning af skoler og institutioner

Når samfundet langsomt åbner igen efter COVID-19 pandemien, så skal vi stadig være meget opmærksomme på smittefaren. Selv om skoler og institutioner genåbner, så skal vi stadig sørge for at holde afstand fra hinanden – den såkaldte sociale afstand. Gør vi ikke det, så kan det være svært at begrænse virus. På mange skoler og børnehaver vil der ikke være plads nok til at overholde den anbefalede afstand mellem børnene, når de kommer tilbage alle sammen. Dancover kan tilbyde en fleksibel og økonomisk løsning på denne udfordring: rummelige og solide partytelte og FleXtents® foldetelte! De lette, stærke og holdbare telte kan samles og opstilles på ingen tid og sørge for al den ekstra plads, som du skal bruge for at adskille, opdele og isolere forskellige grupper af børn. Den ekstra plads gør det muligt at følge de officielle retningslinjer omkring COVID-19 og samtidig få mulighed for at fortsætte dit daglige arbejde.   

Partytelte og foldetelte i høj kvalitet som en smart løsning  

Vi kalder det ’Sammen – hver for sig’ når alle vender tilbage til børnehave eller skole efter COVID-19. For at skabe plads nok til at holde social afstand, så anbefaler vi, at I opstiller et eller flere partytelte eller foldetelte for at skabe nok plads til at holde en sikker afstand. Opdel børnene i mindre grupper, så man kan overholde gældende regler om afstand m.m. Vores store og solide partytelte har plads til en gruppe børn, mens de leger, hviler sig, spiser eller får undervisning. Vores telte har store vinduer med et dejligt lysindfald, som gør det behageligt at opholde sig inde i teltet. Hvis vejret tillader det, så kan man fjerne en eller flere sidevægge, så børnene kan være i skygge uden at få det for varmt. Kort sagt, så giver vores solide, fleksible og økonomisk attraktive telte jer alle muligheder for at holde en sikker afstand.   

Telte til at holde social afstand og forskelligt udstyr til at få det til at fungere

Når du opstiller et eller flere partytelte eller foldetelte, er det meget vigtigt, at du følger vores Sikkerhedsanvisninger og sikrer konstruktionen ved at bruge en eller flere af vores Safety Packs med stormstropper og jordspyd. Desuden, når du skal benytte vores partytelte eller foldetelte som vores FleXtents® foldetelte, så får du også brug for gulvløsninger og måske tæppe, så rummet bliver så normalt som muligt. Vi tilbyder desuden varmeapparater til vores forskellige telte, hvis du har behov for at varme op eller bare ventilere rummet. Vi tilbyder personlig råd og vejledning, så kontakt os, hvis du har spørgsmål om vores telte til at holde social afstand og give ekstra plads i forbindelse med COVID-19 eller om nogle af de mange andre produkter i shoppen. Se mere på: https://www.dancovershop.com/dk/products/telte-til-at-holde-social-afstand.aspx  

Share