En pool gør ganske enkelt sommeren meget sjovere!

Pool til haven

En pool er noget, som både børn og voksne er vilde med, så de vil elske at have en pool i haven eller ved sommerhuset. Forestil dig en dejlig sommerdag, hvor du kan gå lige ud i haven og køle af i en lækker pool. Du kan vælge at få en pool, som skal graves ned eller bestille en af vores fritstående pools. Uanset, hvad du vælger, så kan du se frem til mange sjove timer. Dancover tilbyder pools i forskellige størrelser, så du kan få den pool, som passer til dine behov alt efter hvor mange I er i familien, hvor stor haven er, hvor gamle børnene er osv. Med en pool fra Dancover kan du være sikker på at få en holdbar pool i de bedste materialer og høj funktionalitet.  

Pool-pakker med alt hvad du skal bruge for at komme i gang  

Vores forskellige pool-pakker indeholder alt det, som du skal bruge for at komme godt i gang – undtagen vand! Foretrækker du en nedgravet pool, så skal du naturligvis forvente lidt mere arbejde. En nedgravet pool vil dog uden tvivl se fantastisk ud og måske lidt mere diskret end en fritstående pool. På den anden side, så vil en fritstående pool måske fylde lidt i haven, men hvis den er fuld af glade børn og voksne, som plasker rundt i solen, så er det uden tvivl et skønt syn.  

Vi har gjort vedligeholdelsen dejlig enkel!

Alle vil have en pool, som hele tiden er fyldt med rent og lækkert vand. For at være sikker på at du har det, så så skal du bruge et pool filter, en skimmer og måske en robotstøvsuger og noget udstyr til at teste vandet løbende. Det er svært at undgå, at blade og støv havner i poolen, og selv om skimmeren fjerner ting og sager fra overfladen, så vil en pool-robot tage sig af bunden og siderne. Glem desuden alt om at bruge tungt sand i filteret. En pose med 350 g filterkugler kan erstatte 25 kg sand i filteret. Med vores nye filterkugler får du en 20 gange så stor filteroverflade sammenlignet med sand. Det kan filtrere partikler i vandet helt ned til 10 my, hvor sandet ’kun’ fjerner partikler ned til 40-50 my.  

En pool til hele familien vil være en kæmpe succes   

Når du gerne vil bestille en pool til din have, så er det vigtigt at huske, at man nemt kan være få mennesker i en stor pool, mens det omvendt kan være svært at være mange i en lille pool. Uanset, hvad du er på udkig efter, så kan vi hjælpe dig med at finde de ting, du skal bruge til din nye pool. Har du spørgsmål om nogle af vores mange pool-pakker eller pool tilbehør, så ring eller skriv til os. Vores Xperter kan hjælpe dig med at finde de ting du skal bruge for at få den bedste pool-oplevelse hver gang! Se mere om pools fra Dancover her: http://www.dancovershop.com/dk/products/pools.aspx.

    

Share