Forsamlingsforbud er blevet lempet – det skal fejres!

lempelse af forsamlingsforbud

Regeringen er langsomt ved at åbne landet og lemper stille og roligt for det forsamlingsforbud, som har sat en stopper for en lang række fester. Lige nu må vi mødes op til 50 personer! Fra den 8. juli hedder antallet 100 personer – og fra den 8. august må vi holde fest for 200 personer! Der er naturligvis stadig en række forholdsregler, som vi skal være opmærksomme på, men hvis du er en af de mange, som har måtte aflyse eller udskyde en stor fest i familien, så er det nu du skal slå til. Skal du afholde en konfirmation, studenterfest eller svendegilde, rund fødselsdag eller noget andet vigtigt? Så kan du godt sende invitationerne ud nu – i første omgang dog højst til 50 personer.

Forsamlingsforbuddet hedder lige nu maks. 50 personer 

Vores Xperter sidder som altid klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis det eller de partytelte og andet festudstyr, du skal bruge til din fest. Vi har markedets største udvalg af festudstyr, som bl.a. omfatter alt fra store og små partytelte til klapborde, klapstole, belysning, gulve, varmeapparater og meget andet, som kan gøre din fest både festlig og sikker. Alle vores stole og borde kan vaskes og rengøres, så du kan byde dine gæster velkommen i sikre omgivelser. Det er desuden et stort plus, at du kan holde festen udendørs i et telt, for det gør det alt andet lige mere sikkert, hvis du følger myndighedernes anbefalinger.

OBS! Sørg for at bestille et telt, som er stort nok til, at I kan holde den anbefalede afstand! 

Forsamlingsforbuddet bliver lempet løbende – snart kan vi fejre noget med op til 200 personer 

Selv om du ikke lige skal holde fest i den kommende weekend, så anbefaler vi, at du er klar i god tid, for der er mange, som står klar til at feste, efter forsamlingsforbuddet er blevet lempet. Lige nu og her må vi som nævnt forsamles op til 50 personer, men allerede fra den 8. juli er antallet sat op til 100 personer – og fra den 8. august hedder det 200 personer! Derfor kan vi allerede nu forudse, at der kommer en stor efterspørgsel på festudstyr i alle afskygninger, når der skal holdes både bryllupper, fødselsdage, jubilæer, vejfester, fætter/kusinefester og meget andet. Det kunne også være skønt at mødes igen med venner og familie og ’bare’ fejre, at forsamlingsforbuddet er blevet lempet – og at vi er ude på den anden side!

Vi fejrer lempelsen af forsamlingsforbuddet med høj kvalitet, lave priser og personlig service

Besøg Dancovershop.com og se vores mange forskellige partytelte og FleXtents® foldetelte, som kan danne de skønneste rammer for jeres fest. Vi har desuden alle de andre ting, som I skal bruge – stole, borde osv. Det bedste er naturligvis, at vores partytelte m.m. både er fleksible og holdbare, så du også kan bruge dem til de næste mange fester i de kommende år. Se de mange forskellige partytelte m.m. her: https://www.dancovershop.com/dk/products/partytelte.aspx

Share