Modularo bjælkehytter til overnattende gæster og mange andre formål

Bjælkehytter fra Modularo

Vælg mellem et stort udvalg af elegante bjælkehytter i massivt træ i forskellige størrelser, modeller og farver. Uanset, om du foretrækker en klassisk bjælkehytte eller en moderne udgave, så kan du finde den her. Langt de fleste af vores solide og elegante Modularo bjælkehytter består af stærkt nordisk gran, som har fået lov at vokse langsomt i kølige egne af Europa, og det har gjort træet både solidt og holdbart. Træet sørger for at du får en meget stabil, robust og holdbar bjælkehytte. Vælg mellem forskellige bjælkehytter i ubehandlet træ eller i lysegrå eller mørkegrå. Hvis du foretrækker en af de smukke bjælkehytter i ubehandlet træ, så anbefaler vi, at du bruge træbeskyttelse på alle de ydre overflader. Ved at påføre træbeskyttelse sikrer du dig, at hytten holder sig smuk i endnu længere tid. Hvis du som mange af vores kunder foretrækker træets naturlige udseende, så skal du bare bruge transparent træbeskyttelse.

Bjælkehytter som kontor, afslapning, kreativt værksted og meget andet  

Med en smuk og rummelig bjælkehytte i haven, ved siden af sommerhuset eller mange andre steder for den sags skyld, får du et vidunderligt sted, som du kan bruge til mange forskellige formål. Brug det lyse og indbydende rum som hjemmekontor, til afslapning, som atelier, til træning, som legerum til børnene eller som gæstehus til venner og familie, når de kommer et par dage eller tre. De rummelige Modularo bjælkehytter har store døre, som giver nem adgang samt store vinder, der giver det et fantastisk lysindfald, som netop er med til at gøre hytten lys og indbydende. Luk den eller de store døre helt op og få det indre af hytten til at smelte sammen med den omgivende have med mere. Det er dejligt nemt at gøre den rummelige hytte til en del af haven eller terrassen med mere. Du kan også bruge nogle af vores smukke hytter som en slags shelter, hvor du kan sove udenfor godt beskyttet mod regn og faldende dug. Se alle de smukke, solide og elegant Modularo produkter i massivt træ her:  https://www.dancovershop.com/dk/products/modularo.aspx

Modularo bjælkehytter er et oplagt Gør-det-selv-projekt

De fleste af vores solide og elegante bjælkehytter bliver leveret som et præfabrikeret samlesæt. Man skal være mindst to personer til at samle hytten, da de massive stykker træ er tunge og det kræver præcision at samle det hele korrekt. Der er ikke behov for specialværktøj, så alle kan i princippet gå i gang med opgaven. Du skal blot følge den detaljerede samlevejledning, som medfølger. Vi anbefaler, at du behandler din Modularo træhytte i ubehandlet træ med en eller anden form for træbeskyttelse. Bestiller du en af de malede modeller, så skal du blot samle den. Har du spørgsmål om vores bjælkehytter eller om nogle af de mange andre produkter i shoppen? Kontakt venligst vores Xperter pr. telefon, e-mail eller brug vores Chat.

Share