Redskabsskure i træ fra Modularo i stærkt og smukt nordisk gran

Redskabsskure i træ

At have et redskabsskur i træ i haven skaber plads til alle dine haveredskaber, havemaskiner og meget andet, så de kan stå samlet og godt beskyttet. Her kan du have alle de ting, som du skal bruge i haven eller på terrassen. Vores nye kollektion af solide træskure vil holde i mange år og gøre det nemt for dig at holde styr på alle dine ting. Hos Dancovershop.com kan du finde et stort udvalg af redskabsskure eller haveskure – i metal, polykarbonat eller træ – og i mange størrelser alt efter hvad dit behov er. Vores solide redskabsskure i træ fra ModularoTM kan fås i ubehandlet træ eller i farverne lysegrå eller mørkegrå. Solen og vejret generelt vil påvirke skurene i natur, medmindre du giver skuret træbeskyttelse i en eller anden form.    

De smukke ModularoTM redskabsskure i træ er både solide og holdbare  

Vores nye redskabsskure i træ er solide, klassiske skure, som kan holde i mange år. Skurene består af udvalgt nordisk træ (Picea Abies), som har fået lov at vokse stille og roligt i kolde egne af Europa. Det har givet træet sin styrke, så du får et robust og holdbart skur. Selv om man kan vælge et vedligeholdelsesfrit metalskur, så betragter mange mennesker et træskur som et ’rigtigt’ skur på grund af udseende og fornemmelsen. ModularoTM redskabsskurene har vinduer eller døre med enten hærdet glas eller plexiglas. Dørene giver dig nem adgang, og vinduerne sørger for naturligt lys inde i skuret om dagen. Det er med til at gøre det nemmere at finde de ting, du skal bruge. Vores træskure har skråt tag, som forhindrer vandet i at samle sig oven på skuret. Se mere om de smukke og solide træskure her: http://www.dancovershop.com/dk/products/redskabsskur-trae.aspx

ModularoTM serien omfatter også havepavilloner og bjælkehytter  

De solide redskabsskure i kvalitetstræ er en del af vores omfattende ModularoTM kollektion, der omfatter havepavilloner og bjælkehytter i mange udformninger og størrelser. Dancover er en af de førende europæiske leverandører af kvalitetsprodukter til haven og terrassen m.m. Vi tilbyder et stort udvalg af redskabsskure i træ, haveskure, havepavilloner, bjælkehytter, drivhuse, foldetelte og meget andet. Gå ind på Dancovershop.com og se alle de smukke og elegante redskabsskure i træ fra ModularoTM. Har du spørgsmål om redskabsskurene, havepavilloner eller bjælkehytterne fra vores ModularoTM kollektion? Kontakt venligst vores Xperter via telefon, e-mail eller benyt vores chat.

Share