Bjælkehuse kan bruges til meget andet end overnattende gæster

Bjælkehuse fra Modularo i massivt træ

Du kan få mange forskellige elegante bjælkehuse i massivt træ. Vi tilbyder både de klassiske og nogle helt moderne – derfor finder de fleste det bjælkehus, som de drømmer om, lige her. Vores smukke og solide bjælkehuse er bygget af det bedste nordiske træ, som har fået lov at vokse sig stærkt i kolde egne af Europa. Det gør ganske enkelt grantræ mere solidt og holdbart. Det betyder igen, at du får et bjælkehus, som er både smukt, solidt og holdbart. Du kan vælge bjælkehuse med flere forskellige overflader – bl.a. helt ubehandlet træ eller malet mørkegråt eller lysegråt. Vælger du et bjælkehus i ubehandlet træ, så kan det være en god ide at behandle det med en eller anden form for træbeskyttelse. Det vil sørge for at træet holder sig smukt og sundt væsentlig længere. Hvis du helst vil beholde dit bjælkehus i det naturlige look, skal du blot bruge en transparent træbeskyttelse.

Bjælkehuse kan anvendes til uendeligt mange skønne formål

Ved at opstille et bjælkehus i haven eller et andet sted, får man et skønt sted, som man kan bruge til mange forskellige ting. Det er naturligvis helt oplagt at bruge det lyse og rummelige hus til overnattende gæster, men man kan også bruge bjælkehuset til bl.a. kontor, træning, forskellige hobbyer, legerum til ungerne eller som frirum til dig selv eller familiens teenagere. Vores bjælkehuse har brede døre og store vinduespartier, der giver det smukkeste lysindfald. Det gør bjælkehytterne både lyse og meget indbydende. Når du skyder dørene til side, smelter det indre af hytten næsten sammen med den omgivende have eller terrasse. Hvis du f.eks. elsker at sove ude, så kan en række af vores bjælkehuse også bruges som en slags shelter, hvor man kan ligge næsten i det fri og nyde naturen uden at bekymre sig om regn og dårligt vejr. Går det helt galt kan man jo bare lukke døren. Se alle de smukke bjælkehuse her: https://www.dancovershop.com/dk/bjaelkehuse.aspx

Et smukt bjælkehus er også en fantastisk Gør-det-selv

Vores smukke og elegante bjælkehuse bliver leveret som et præfabrikeret samlesæt. Man skal være mindst to til at samle huset, da de enkelte træstykker i nordisk gran er tunge, og det kræver naturligvis præcision at samle delene korrekt. Alle burde i princippet kunne samle en bjælkehytte uden brug af specialværktøj, hvis man blot følger den nøjagtige og trinvise samlevejledning. Husk at give dit ubehandlede bjælkehus træbeskyttelse, så det holder sig smukt i endnu længere tid. Har du spørgsmål om vores bjælkehuse? Kontakt venligst vores Xperter via telefon, e-mail eller Chat.

Share