Havehuse til hjemmekontor, afslapning eller til overnattende gæster

Havehuse fra Modularo i massivt træ

Vores udvalg af elegante havehuse i massivt træ omfatter mange forskellige størrelser og modeller. Du kan både få et klassisk havehus eller en mere moderne version, hvis du foretrækker det. Vores solide og elegante havehuse består af udvalgt nordisk træ, som er vokset i kølige egne af Europa. Det har gjort træet meget solidt og holdbart. Det betyder naturligvis også, at vores havehuse i dette træ er meget solide og holdbare. Du kan vælge et havehus i ubehandlet træ eller i mørkegrå eller lysegrå alt efter din smag. Bestiller du et havehus i ubehandlet træ, så anbefaler vi, at du anvender en eller anden form for træbeskyttelse, så træet holder endnu længere. Hvis du som mange af vores andre kunder helst vil have et havehus i lyst træ, så skal du bare bruge et transparent træbeskyttelse, så havehuset bevarer det oprindelige naturlige udseende.

Havehuse kan anvendes til en lang række forskellige formål

Hvis man stiller et smukt havehus op i sin have derhjemme, ved sommerhuset eller et helt tredje sted, så har man pludselig ekstra plads, som kan anvendes til en lang række gode ting. Brug det lyse og indbydende havehus som kontor, til afslapning, træning, som atelier, legerum til børnene – eller som det måske mest oplagte: Som gæstehus, når ens venner og familie kommer forbi og bliver et par dage eller tre. Vores havehuse er rummelige og har både store døre og vinduer. Det giver nem adgang og det smukkeste lysindfald, der skaber et dejligt lyst og indbydende indre. Luk den/de store døre op, så det indre af huset smelter sammen med den omgivende have på smukkeste vis. Det er nemt at gøre havehuset til en naturlig del af haven og terrassen med mere. Flere af de smukke havehuse kan også bruges som en slags avanceret shelter, hvor hele familien kan sove i det fri uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Læs mere om de smukke havehuse her:

https://www.dancovershop.com/dk/havehuse.aspx

Havehuse fra Dancover er et oplagt Gør-det-selv-projekt

Alle vores solide og elegante havehuse bliver leveret som et præfabrikeret samlesæt. Det er en god ide at være mindst to om at samle og bygge havehuset, da de enkelte elementer i massivt træ er tunge og det kræver en vis præcision at samle de forskellige dele. Der skal ikke bruges specialværktøj, så alle kan i princippet klare opgaven ved at følge samleanvisningen trin for trin. For god ordens skyld, så lad os gentage, at det kan være en god ide at behandle sit havehus med træbeskyttelse, hvis man foretrækker den ubehandlede udgave. Har du spørgsmål om vores havehuse eller om nogle af de mange andre produkter i shoppen, så kontakt venligst vores Xperter via telefon, e-mail eller brug vores Chat.

Share