Træhytter kan bruges til utrolig mange skønne formål

Træhytter er både smukke og holdbare

Forestil dig en smuk og elegant træhytte i massivt træ lige ude i haven – eller ved sommerhuset eller et andet sted, hvor du kan bruge plads til lidt fred og ro. Vi tilbyde en lang række fantastiske træhytter i forskellige størrelser og designs. Uanset, om du helst vil have en mere traditionel træhytte eller du kunne tænke dig en helt moderne hytte, så kan du finde din nye træhytte her. Vores populære træhytter består af udvalgt nordisk træ, som er vokset langsomt i kolde områder i Europa. Det har givet træet sin styrke og holdbarhed. Det betyder igen, at du får en træhytte, som er både solid, robust og holdbar. Du kan vælge mellem træhytter i ubehandlet træ eller i en smuk mørkegrå eller lysegrå farve. Hvis du vælger en træhytte i ubehandlet træ, så er det vores anbefaling, at du behandler alle ydre overflader med træbeskyttelse. Som det ligger i ordet, så vil det beskytte træet i lang tid mod vind og vejr. Du kan enten vælge en farve eller transparent træbeskyttelse, hvis du helst vil beholde det helt naturlige look. Du kan se alle de smukke træhytter her: https://www.dancovershop.com/dk/traehytter.aspx

En lys og indbydende træhytte kan også bruges som shelter

Man kan bruge sin lyse og rummelige træhytte til et utal af gode formål – som hjemmekontor, til afslapning, træning, som atelier eller som legerum til børnene. Det vil naturligvis også fungere fint som gæstehus, når venner og familie kommer forbi og gerne vil blive nogle dage. Uanset, om du opstiller træhytten i din have, ved sommerhuset eller et helt tredje sted, så har man bare et vidunderligt sted med plads til mange forskellige formål. Vores træhytter er rummelige med store døre, som gør det nemt at komme ind og ud samt at åbne helt op, når vejret er til det. De store vinduer giver et fantastisk lysindfald og gør træhytterne både lyse og indbydende. Når man åbner den eller de store døre om sommeren, så sker der noget næsten magisk – hytten og omgivelserne smelter sammen og danner et vidunderligt sted, hvor man kan tilbringe mange timer. Endelig kan man bruge sin træhytte som shelter og sove udendørs uden at skulle bekymre sig om vind og vejr – i tilfælde af dårligt vejr, kan man jo bare lukke døren.

Byg din egen træhytte trin for trin uden brug af specialværktøj

De smukke og solide træhytter bliver leveret helt klar til at blive samlet – det oplagte Gør-det-selv-projekt, hvis du har skruet hænderne rigtigt på. Man skal dog mindst være to til opgaven, da nordisk grantræ er tungt. Man skal desuden være ret præcis, når man samler delene for at få det rigtige resultat. Følg den præcise samlevejledning trin for trin, så skal det nok gå. Husk at give din træhytte træbeskyttelse, hvis du har valgt en af de ubehandlede modeller. Har du brug for at vide mere om vores træhytter eller nogle af de andre produkter på shoppen, så ring eller skriv til vores Xperter, så kan de hjælpe.

Share