Brændeskur til elegant opbevaring af dit brænde

Brændeskur i vedligeholdelsesfrit letmetal

Har man pejs eller brændeovn, så giver det rigtig god mening at have et brændeskur. Størrelsen på brændeskuret afhænger naturligvis af, hvor meget brænde man bruger f.eks. på en enkelt vinter. Nogle gange kan man have et rigtigt skur til sit brænde, men det er trods alt de færreste, som har behov for at opbevare så meget brænde. Man kan også lægge brændet i f.eks. sin carport, men det kommer ofte til at tage plads fra noget andet. Med et elegant brændeskur i letmetal kan du have dit brænde liggende frit tilgængeligt lige der hvor det passer dig. De elegante, holdbare og vedligeholdelsesfrie brændeskure er nemme at samle og skabe optimale betingelser for at have brændet liggende i passende gåafstand fra der hvor det skal bruges.

Solide brændeskure med de rigtige egenskaber

Der stadig nogle få, som anvender deres brændeovn som primær varmekilde, men de fleste bruger den som hygge og som et supplement. Det betyder, at de skal bruge et godt brændeskur, men der behøver måske ikke være plads til træ, som skal tørre i flere år, før det kan bruges. Hvis man får leveret træ fra en god leverandør, så er brændet stort set klar til brug. Hvis du er i tvivl, så kan man måle fugtindholdet – vandindholdet skal helst ned et sted mellem 16-18 %. Dit brændeskur skal holde styr på brændet, så du kan stable det pænt, så dit brændeskur bliver en smuk del af dit hus fremfor ren opbevaring. Vores brændeskure fra Arrow og ProShed er konstrueret, så dit brænde ligger overdækket, men også så der er ventilation, så brændet kan tørre – også selv om det er fugtigt i vejret. Lukker du dit brænde for meget inde, så kan det i værste fald begynde at rådne. Det er generelt vigtigt, at du kun fyrer op med rent og tørt træ – det kan du nemt få ved at opbevare det i et af vores brændeskure. Se alle vores solide og vedligeholdelsesfrie brændeskure her: https://www.dancovershop.com/dk/products/braendeskure.aspx

Brændeskur eller andre løsninger til opbevaring

Dancover tilbyder en lang række forskellige opbevaringsløsninger, som også kan bruges, hvis du f.eks. skal bruge meget mere plads til brænde og andet, end der kan være i vores brændeskure. Vores carporte og terrasseoverdækninger vil også skabe gode betingelser for store mængder træ – eller vores prisbillige opbevaringstelte, som kan fås i uendelig mange størrelser. Med et af disse rummelige opbevaringstelte kan du opbevare uanede mængder af brænde – du kan endda få plads til at save og hugge inde i teltet, hvis du vælger et, der er stort nok. Endelig har vi også et kæmpeudvalg af presenninger, som også kan bruges til at holde brændet tørt. Her skal du dog være opmærksom på, at brændet også får luft, så det ikke holder på fugten.

Share