Et redskabsskur fra Arrow eller Spacemaker hjælper dig med at holde styr på tingene

Redskabsskure fra Dancover

Et redskabsskur eller haveskur er en vigtig del af enhver have, hvor du gerne vil have alle dine haveredskaber, maskiner og andet opbevaret og godt beskyttet samme sted. Med et flot redskabsskur fra Arrow eller Spacemaker får du et redskabsskur, som du kan have glæde af i mange år uden at behøve at bekymre dig om vedligeholdelse. Vores nye Arrow redskabsskure består af galvaniserede og vinylbeklædte stålpaneler med høj rustmodstand. Redskabsskurene fra Spacemaker er udført i et moderne paneldesign i varmgalvaniserede plader, som også er særdeles modstandsdygtige mod rust. Uanset, hvilket af de nye redskabsskure, du foretrækker, så får du et moderne og vedligeholdelsesfrit haveskur med plads til alle de ting, som du skal bruge i haven – haveredskaber, små maskiner, maling, hynder, legetøj m.m. De store skydedøre sikrer nem adgang, og så kan dørene låses ved hjælp af en hængelås (Medfølger ikke).

Flere løsninger til terrassen eller gårdhaven    

Udover de fritstående haveskure eller redskabsskure, som du stort set kan placere hvor du vil, så kan vi også tilbyde nogle kompakte redskabsskure til terrassen eller gårdhaven, som man stiller op ad en mur som et vægskur. Disse lidt mindre skure er også fantastiske til at opbevare redskaber og andet, og så fylder de ikke ret meget. Den store, aflåselige dør giver både nem adgang og sikkerhed.

Opbevaringsboks til en lang række formål  

Denne kompakte opbevaringsboks har en dobbeltdør og et selvbalancerende låg, der tilsammen sikrer optimal adgang. Det er den bedste opbevaringsløsning for alle mulige slags mindre haveredskaber, maskiner, grillen, eller skraldespande til affaldssortering. Glem alt om rust, råd eller afskalling og nyd den velorganiserede opbevaringsboks, som kan spare dig en masse tid, hver gang du skal arbejde i haven eller af med skraldet. Det aflåselige låg og dørene giver ekstra sikkerhed.

Brændeskur til at holde styr på dit brænde    

Når man skal opbevare brænde, så skal man bruge et sted, hvor knuderne kan ligge tørt – og hvis det også ser pænt ud, så er det endnu bedre! Vores elegante og moderne brændeskure kan holde styr på dit brænde og sørge for, at det er tørt, når det skal bruges. Taget på det lille skur har hældning, så vandet løber væk, og så brændeskuret åbent både for og bag for at sikre ventilation, så brændet kan tørre og være klar til brændeovnen eller pejsen. Vores nye brændeskure er i et elegant tofarvet design, og de vil passe fantastisk sammen med vores nye redskabsskure i metal fra samme serie.  

Solide gulvrammer til dit nye redskabsskur  

For at få det bedste ud af dit nye Arrow eller Spacemaker redskabsskur, anbefaler vi, at du lægger et gulv inde i skuret. Serien omfatter solide gulvrammer (skal bestilles separat), og desuden kan Dancover tilbyde forskellige skridsikre gulvløsninger, som også leder vand væk via små huller. Gulvrammerne er i varmgalvaniseret stål, som er særdeles modstandsdygtigt overfor rust. Få det bedste ud af dit redskabsskur ved at lægge et solidt gulv inde i det. 

Share