Foldegarager skaber nem og sikker opbevaring

foldegarager til bil og MC

Foldegarager fra Dancover er en elegant og effektiv opbevaringsløsning til din bil eller MC. Vores innovative og fleksible foldegarager er skabt til opbevaring af biler og andet i både længere og kortere tid. Når du parkerer din bil inde i en foldegarage, så anbefaler vi at du vasker bilen, hvis den skal stå der i længere tid. Til hverdag vil bilen eller motorcyklen være tør og klar, når den står godt beskyttet inde i en foldegarage. Kig efter vores brands FlexGaragetm og FlexGaragetm Deluxe.

Foldegarager sørger for overdækning både sommer og vinter  

De solide og innovative foldegarager (og foldetunnelgarager) er skabt til at beskytte din bil m.m. mod støv, regn, sne, Uv-stråler med mere. Dit køretøj er godt beskyttet inde i den fleksible garage hele året rundt. En foldegarage vil desuden beskytte din bil eller MC mod de såkaldte parkeringsbuler og skrammer, som et køretøj ofte får, hvis det står parkeret i det fri på en parkeringsplads eller på en vej m.m. Du kan opstille den fleksible foldegarage næsten overalt: på en parkeringsplads, derhjemme, for enden af en indkørsel, ved din arbejdsplads m.m. Kort sagt, der hvor du normalt parkerer. En foldegarage vil desuden fungere som opbevaring for en klassisk bil eller tilsvarende, når du har den stående indendørs f.eks. vinteropbevaring. Vi kan desuden tilbyde store foldetunnelgarager til din campingvogn, autocamper, båd m.m.  

Foldegarager kan rumme meget andet end din bil

Vores solide og innovative foldegarager og foldetunnelgarager kan naturligvis også anvendes til opbevaring af meget andet end en bil eller motorcykel. Brug den vandtætte garage til opbevaring af havemaskiner, cykler, legetøj, sportsudstyr m.m. Sammenlignet med de fleste andre opbevaringsløsninger, så fylder de kompakte foldegarager næsten ingenting, når de er foldet sammen og ikke i brug. Det er endnu en grund til at de stærke og fleksible foldegarager er så populær en opbevaringsløsning. Vores foldegarager består af en stærk stålramme med et holdbart og vandtæt cover. Vores foldegarager og foldetunnelgarager er nemme at samle og bruge. Du kan se alle vores foldegarager og foldetunnelgarager her: https://www.dancovershop.com/dk/products/foldegarager-2.aspx

Share