Træskure gør det nemt at holde styr på haveredskaber og meget andet

Træskure i høj kvalitet og massivt træ

Træskure er en oplagt løsning til alle haveejere, som gerne vil have et sted at opbevare deres haveredskaber, plæneklipper, grill osv. Alle de ting, som det er godt at have i nærheden af haven og terrassen. Vores træskure i høj kvalitet giver dig en solid konstruktion i massivt træ, som du vil få glæde af de næste mange år. Et rummeligt træskur gør det meget nemmere at bevare overblikket og holde styr på alle de ting, du skal bruge, når du skal i gang med havearbejde m.m. På den måde er det nemmere at holde haven flot. Vi tilbyder mange forskellige flotte træskure, så du har alle muligheder for at finde lige præcis det, du gerne vil have. Vidste du, at vi også har markedets største udvalg af vedligeholdelsesfrie metalskure, hvis du hellere vil have sådan et.

Træskure giver en fantastisk fornemmelse af kvalitet

Et rigtigt træskur er både solidt, praktisk og vil holde i mange år. Vores klassiske træskure er bygget i nordisk træ, som har fået lov at vokse stille og roligt, så det har fået ekstra styrke, der giver dig et stærkt og holdbart have- eller redskabsskur. Du kan bestille dit nye træskur i ubehandlet træ eller smukt malet i lysegrå eller mørkegrå med hvide vinduesrammer. Vælger du et ubehandlet træskur, så anbefaler vi, at du bruger træbeskyttelse. Du bestemmer selv, om det skal være en transparent træbeskyttelse eller med en farve. Vores populære træskure har vinduer og døre med hærdet glas eller plader i plexiglas. Det skaber et naturligt lys inde i skuret om dagen, og det gør det nemt og hurtigt at finde de ting, du skal bruge.

De smukke træskure er en del af vores Garden Selection

Dancover leverer kvalitetsprodukter til haven og terrassen til kunder i hele Europa. Du kan vælge fra et stort udvalg af træskure, haveskure, havepavilloner, træhytter, lysthuse, drivhuse, foldetelte og meget andet. De solide træskure er bygget til at holde i lang tid, så du får glæde af dem i mange år. Når du lige skal slå græs, luge et bed eller beskære træerne eller du skal have slået parasollen op og finde hynderne frem til havemøblerne, så er det fantastisk at have det hele samlet i et rummeligt træskur. Hvis du har spørgsmål om vores træskure eller nogle af de mange andre produkter i vores Garden Selection, så ring eller skriv til vores Xperter, som sidder klar til at hjælpe. Du kan se alle de forskellige træskure her:

https://www.dancovershop.com/dk/traeskure.aspx

Share