Vores nye DIY Collection byder på fleksible og billige polytunneldrivhuse

Polytunneldrivhuse fra Dancover

Vores nye DIY Collection omfatter en serie af helt enkle polytunnel drivhuse, hvor du har mulighed for at skabe de bedste vækstbetingelser til de fleste slags planter – frugter, grøntsager og blomster. Det hele til særdeles attraktive priser sammenlignet med de fleste andre drivhuse på markedet. Coveret er i UV-modstandsdygtigt, transparent PE, og rammen er lavet af rustbehandlede, galvaniserede stålrør. Den buede form på polytunnel drivhuset får nemt regnvandet til at løbe af, hvis du sørger for, at coveret er udspændt og stramt hele tiden.  

Vores nye Gør-det-selv-polytunneldrivhuse er fleksible og et godt alternativ

De forskellige polytunneldrivhuse i vores nye DIY Collection er fleksible, nemme at arbejde med og et økonomisk spændende alternativ til de ofte langt dyrere drivhuse i polykarbonat, aluminium, glas osv. Vores nye drivhuse er stærke og prisbillige polytunneldrivhuse med et enkelt system, som gør det nemt at samle drivhusene. Alle drivhusene har et jordskørt, så det er muligt at fastgøre konstruktionen. Gå ind på Dancovershop.com og se de mange forskellige størrelser, før du bestiller. Husk, at der skal være plads nok inde i dit nye drivhus til alle de hjemmedyrkede planter, du har drømt om!  

Nem adgang og ventilation med en drivhusdør  

Vores nye polytunneldrivhuse bliver leveret uden en dør, for man kan nemt komme ind og ud ved at løfte coveret. Men vi har også en dør til drivhusene i vores nye DIY Collection – du skal blot huske at bestille den som en selvstændig vare! Døren har en ramme i galvaniseret stål og transparent PE, så den passer til drivhusene. Det er nemt at samle og montere døren uden brug af specialværktøj. En dør giver både nem adgang og bedre mulighed for udluftning.   

Forskelligt drivhustilbehør  

Med et polytunneldrivhus fra Dancover kan du nyde havesæsonen fra det tidlige forår og til langt ud på sensommeren. Du kan glæde dig til dit eget polytunneldrivhus fra vores nye DIY Collection fyldt med smukke og hjemmedyrkede planter. Husk at se vores forskellige tilbehør til dit nye drivhus: vandingssæt, højbede, termometer, rygsprøjter, reparationstape og meget andet.  

Share