Bådtelte og tilbehør til at gøre vinteropbevaringen til en succes

Bådtelte til vinteropbevaring m.m.

Bådtelte er skabt til at beskytte din båd, når den er på land om vinteren og på alle andre tidspunkter for den sags skyld. Vi har designet og udviklet vores forskellige bådtelte til at overdække og beskytte forskellige slags både. Alle vores bådtelte består af en stabil stålramme og et kraftigt cover i PE eller solidt PVC. Var du klar over, at vores PVC covers er de fleste andre covers på markedet langt overlegne, når det gælder holdbarhed? Den solide stålramme og coveret er både stærke, vandtæt og UV-modstandsdygtigt. Når du vælger et af de lyse bådtelte, så får du automatisk dagslys i teltet i løbet af dagen, så du kan arbejde på båden, hvis du har lyst til det. Vores bådtelte passer til mange forskellige slags både – både dem med sejl og dem med motor – og teltet vil beskytte begge typer fartøjer mod vind og vejr m.m. Der er nem adgang i alle vores bådtelte, så du nemt kan komme ind og ud af bådteltet.  

Vores bådtilbehør omfatter bådpresenninger, bådstativer og A-stativer  

Udover vores mange forskellige store og solide bådtelte, så kan vi også tilbyde andre løsninger, når det handler om at beskytte din båd, bl.a. når den er på land. Du kan bestille forskellige bådpresenninger i en lang række størrelser, farver og materialer som bl.a. vores kraftige bådpresenninger i 600 g/m2 brandhæmmende PVC eller vores ekstremt stærke og holdbare 250 g/m2 semitransparente PE presenninger særligt velegnede til at dække og beskytte ’skæve’ genstande som bl.a. både og andre større ting. Brug de forskellige bådpresenninger sammen med de lette og elegante A-stativer eller bådstativer til at overdække og beskytte din båd mod vind og vejr samt fugleklatter – en plage for enhver bådejer.       

Bådstativer og bådvogne til sikker og stabil opbevaring  

Din båd skal naturligvis stå sikkert og godt, når den er på land og det kræver en stærk og stabil bådvogn eller et bådstativ. Uanset, om du vil opbevare din båd inde i et bådtelt eller overdække den med en kraftig presenning, så skal du sikre dig, at båden står sikkert og stabilt, når den er ude af sit rette element. Sørg for at vælge det rigtige udstyr og tilbehør til din båd, før du bestiller noget fra shoppen. Kontakt evt. vores Xperter via telefon, e-mail eller benyt dig af vores chat. Så kan du stille alle de spørgsmål som du har lyst til om vores bådtelte, presenninger, bådstativer, A-rammer og meget andet. Se alt vores bådtilbehør her. https://www.dancovershop.com/dk/products/baadtelte.aspx

Share