Borde/bænkesæt i massivt træ og stel i galvaniseret stål

Borde/bænkesæt i massivt fyrretræ

Vores solide borde/bænkesæt med eller uden ryglæn er en del af vores omfattende Garden Collection. Denne serie omfatter en lang række forskellige kvalitetsprodukter til haven som bl.a. drivhuse, højbede og nu også solide og elegante borde/bænkesæt. Vores borde/bænkesæt består af massivt træ, og du kan vælge borde- og bænkesæt i enten trykimprægneret fyrretræ eller sortmalet fyrretræ. Stellet i galvaniseret stål vil stå uforandret i de næste mange år, så du behøver ikke bruge tid på vedligeholdelse. En anden fordel ved at have et af disse solide borde/bænkesæt udenfor er at de bliver stående, stort set uanset hvordan vejret opfører sig. Mange moderne letvægtsmøbler til haven er måske nok nemmere at flytte end et solidt borde/bænkesæt, men de kan også nemt flyve rundt, når det virkelig blæser. Med et moderne borde/bænkesæt i stål og massivt træ behøver du ikke bekymre dig i dårligt vejr.  

Bord/bænkesæt til din have eller til professionelt brug

Du kan bruge det solide borde/bænkesæt på terrassen, et andet sted i haven, ved sommerhuset eller professionelt ved en cafe, restaurant eller på en skole eller anden institution. Det elegante borde/bænkesæt vil også fungere fremragende som borde og bænke udenfor en virksomheds kantine, så medarbejderne kan nyde lidt frisk luft under frokosten eller på andre tidspunkter. De moderne og elegante borde/bænkesæt med eller uden ryglæn kan skabe de perfekte rammer til alle mulige sociale sammenkomster udendørs. Du kan vælge vores borde i sortmalet, massivt træ med et vedligeholdelsesfrit stel eller bordene i trykimprægneret, massivt træ. Du kan vælge et bord/bænkesæt med eller uden et ryglæn, alt efter hvad du foretrækker.  

Solidt og elegant bord/bænkesæt med eller uden ryglæn  

De solide og holdbare bord/bænkesæt i 42 mm massivt træ er både stærke og pæne at se på. Med sådan et bord kan du de næste mange år nyde at have et sted udenfor, hvor du kan mødes omkring noget god mad og godt selskab. Bordene og bænkene i trykimprægneret træ er helt vedligeholdelsesfrie, mens de sortmalede borde og bænke måske skal friskes op med lidt maling, når der er behov for det. Det galvaniserede stel vil stå uforandret år efter år. Vi tilbyder forskellige bord/bænkesæt med og uden ryglæn. Et ryglæn giver en masse støtte og komfort, især når du skal sidde ved bordet i længere tid. På den anden side, så kan de bord/bænkesæt uden ryglæn være lidt mere fleksible, fordi dine gæster nemmere kan rejse sig og komme tilbage, uanset hvor de sidder. Se alle vores bord/bænkesæt her: https://www.dancovershop.com/dk/products/haveborde-havestole.aspx

Share