Kaninbur til at få dine små, bløde venner til at føle sig hjemme

Kaninbur i træ til dine kæledyr

Hyggeligt kaninbur i træ med to etager er en oplagt løsning, når du gerne vil have kaniner i haven eller et andet sted udenfor. Det rummelige og solide kaninbur vil både være praktisk og se hyggeligt ud – både i haven, på terrassen, i en gård eller andre steder, hvor du gerne vil have nem adgang til de små bløde og lodne dyr. Du kan desuden bestille en løbegård til dine kaniner, hvor de får endnu bedre plads til at løbe, grave, spise og bevæge sig. Selve kaninburet har en separat soveafdeling med stige, store døre med slå, så det er nemt at komme til at gøre rent i buret og have kontakt med dyrene. På taget er der solidt tagpap, som gør kaninburet tørt og godt til de små beboere. Du får leveret kaninburet som et nemt gør-det-selv-samlesæt i solidt og smukt cedertræ.  

Kaninbur til børnenes kæledyr lige ude i haven    

Et charmerende og holdbart kaninbur, der kan skabe de bedste rammer for dine kæledyr. Mange af vores kunder bestiller også en løbegård til deres kaniner, så dyrene har mere plads til at løbe omkring og få lidt motion. Løbegården består af en træramme med trådnet på alle siderne, så du kan nyde de søde dyr fuldt ud. En løbegård giver dine kaniner en masse ekstra plads, hvor de kan løbe, spise, lege og grave m.m. Der er en dør for enden af løbegården, som sammen med de to låg med trådnet giver dig nem adgang til kaninerne og løbegården generelt. De tre åbninger gør det nemt at rengøre løbegården samt sætte kaninerne derind og tage dem ud igen, når de skal tilbage i deres kaninbur. De forskellige åbninger er også praktiske, når dine børn gerne vil lege og kæle med kaninerne. Et hyggeligt kaninbur kan også være med til at lære dine børn at passe et eller flere andre levende væsner.     

Kaninbure er kun en mindre del af vores store udvalg af kvalitetsprodukter til dyr  

Vores hyggelige og elegante kaninbure og løbegårde til kaniner er blot en mindre del af vores store udvalg af kvalitetsprodukter til forskellige slags kæledyr og husdyr. Produkterne henvender sig både til private kunder og professionelle avlere, fritidslandmænd eller andre, som skal tage sig af små og større dyr i forskellige sammenhænge. Udover vores populære kaninbure og løbegårde, så har vi hønsehuse, løbegårde til hunde med og uden tag samt læskure til heste og andre græssende dyr. Alle de forskellige produkter er lavet i kvalitetsmaterialer, har høj funktionalitet og er meget holdbare. Har du spørgsmål omkring vores kaninbure eller nogle af de mange andre produkter i shoppen? Ring til os, send os en e-mail eller benyt dig af vores chat. Se de hyggelige kaninbure i træ m.m. lige her: https://www.dancovershop.com/dk/products/kaninbure.aspx

Share