Materielcontainere er en stærk, sikker og fleksibel løsning

Materielcontainer til professionel opbevaring

Materielcontainere i varmgalvaniseret stål er en sikker og fleksibel opbevaringsløsning, når du har brug for at opbevare noget til en fornuftig pris. Vores to serier af containere er vandtætte og bygget til at stå ude hele året. Du kan naturligvis også bruge de solide containere indendørs. Vores to serier – Orion og Rigel – har nem adgang og giver dig en masse opbevaringsplads til alle mulige slags materialer og meget andet. Du kan desuden bestille forskelligt slags tilbehør såsom hylder og ramper med mere. Vores materielcontainere er en meget fleksibel opbevaringsløsning, bl.a. fordi du kan samle og skille containerne ad når du har brug for at tilpasse din lagerkapacitet. Du kan flytte containerne med en gaffeltruck eller kran, så du hele tiden kan optimere din opbevaring og lagerkapacitet. Materielcontainerne fylder desuden ikke ret meget, når de er skilt ad.

Miljøcontainere med opsamlingskar i bunden

Vores Orion-serie af solide materielcontainere indeholder også vores særlige miljøcontainere med opsamlingskar i bunden til opbevaring af oliebaserede og brændbare væsker. Miljøcontainerne lever op til de særlige krav, som der findes, når man skal kunne opbevare disse materialer på forsvarlig vis. På grund af opsamlingskaret i bunden løber der ikke kemikalier ud i miljøet og gør skade, hvis der spildes. Ved at have en eller flere af de solide Orion miljøcontainere er du sikker på, at dine opbevarede materialer ikke kan gøre skade på naturen og miljøet, hvis du skulle have et uheld.  

Materielcontainere med solidt trægulv  

Vores materielcontainere har et solidt trægulv i enten 35 mm planker (Orion-serien) eller et solidt trægulv i OSB/Oriented Strand Board (Rigel-serien). Det gør containerne mere indbydende og skaber et en god fornemmelse, når man kommer ind i materielcontaineren. Brug den rummelige container til ren opbevaring eller udnyt den solide og sikre konstruktion endnu bedre og brug den som værksted med hylder til værktøj og meget mere. Du kan sikre din materielcontainere endnu bedre ved at bruge en låsebom med hængelås. Gør adgangen endnu nemmere med solid og skridsikker indkørselsrampe i kraftigt aluminium, når du skal have ting ind og ud af din container på f.eks. en sækkevogn eller lignende.   

Tilbehør til vores materielcontainere

Vores to serier af materielcontainere – Orion og Rigel – har en masse ekstraudstyr, som kan bestilles fra shoppen. Du kan f.eks. bestille hyldesystemer, indkørselsramper, trykflaskeholdere, låsebom, gaffeltruckgreb og ventilationsgitter. Vær venligst opmærksom på, at du bestiller det rigtige tilbehør til den rigtige serie af containere. Vi har kaldt vores serier Orion og Rigel – og så du både kan spare tid og penge, så er det vigtigt, at du bestiller til den rigtige serie. Hvis du er i tvivl, så kontakt os, så kan vi hjælpe dig med at finde og bestille det rigtige tilbehør til din Dancover materielcontainer. Du kan se alle de forskellige materielcontainere samt tilbehør her: https://www.dancovershop.com/dk/products/materielcontainere.aspx

Share

Recent Posts